keyboard_arrow_right
Nainen eskortit Kemi

Prostituoidut live sex suomi

prostituoidut live sex suomi

Kukaan nainen ei myönnä matkailleensa kolmanteen maailmaan seksin takia, ja vielä vähemmän että hän olisi ostanut seksiä, rakkautta ja romantiikkaa. Kukaan nainen ei myöskään tunne ketään naista, joka olisi sortunut sellaiseen. Ja enemmänkin, kukaan nainen ei edes usko, että naisten seksiturismia olisi olemassa.

Naiset eivät osta seksiä. Se on länsimaisten miesten tuomittava tapa. Mutta kun olin erinäisiltä internet-sivustoilta onnistunut nuuskimaan tietooni, että naiset matkustavat miehiin Balin lisäksi myös Gambiaan, soitin Leena Anttoselle, joka muutama vuosi sitten toimi Suomi-Gambia-seuran sihteerinä, ja on monet kerrat itsekin matkustanut tuohon Länsi-Afrikan ainoaan englanninkieliseen maahan. Leena Anttonen, olen polvillani edessäsi kiitollisuudesta sinua kohtaan, kun suostuit kertomaan minulle rehellisesti ja avoimesti naisten Gambia-kuvioista.

Kun melko varmasti saan tästä artikkelista Pulitzer-palkinnon, jaan sen kanssasi. Ehdottajia tulee joka paikassa vastaan, että miehiä kyllä löytyy, jos naisella on vähääkään taipumusta siihen. Monet vähän vanhemmat englantilaiset naiset ovat muuttaneetkin Gambiaan. He ovat hankkineet sieltä taloja ja vuokraavat huoneita sellaisille naisille, jotka käyvät siellä vain lomailemassa. Gambialaiset miehet ovat hyvin halukkaita muuttamaan länteen, Leena Anttonen sanoo, sillä Gambia ei tarjoa heille taloudellisia eteenpäin pääsyn mahdollisuuksia.

Usein käykin niin, että lomaromanssin seurauksena länsimainen nainen hommaa gambialaisen miehen Länteen. Gambian yhteydessä kuulee väitettävän, että se on skandinavialaisten naisten suosikkikohde. Onko siis Suomessakin paljon naisia, jotka ovat hankkineet Gambiasta miehen? Ruotsissa ja Tanskassa on paljon enemmän. Ja onhan Norjassakin tuhansia. Pakettimatkalennot Gambiaan eivät lähde Helsingistä vaan Tukholmasta. Tjäreborg myy Suomessa pakettimatkoja Gambiaan, mutta valitettavasti vain talvisaikaan", Leena Anttonen sanoo.

Hän kertoo, että naiset matkustavat yleensä Kolilin tai Kotun rannalle, jonkin matkan päähän Gambian pääkaupungista Bansalista. Naisten suosikkihotelli on Bungalow Beach. Tähän voin vielä lisätä Gambian-lentoja tekevän englantilaisen pilotin lausunnon, jonka mukaan "Gambialla lomailevia eurooppalaistyttöjä viekoittelevia katupoikia kutsutaan "bumstereiksi". Se johtuu siitä, että monien eurooppalaisten tyttöjen tiedetään poimivan katupoikia seksiä varten. Katupoika saa seksiä ja rahaa. Tämän te tulette näkemään laajassa mittakaavassa Gambiassa.

Dokumentti kertoo sveitsiläisnaisten seksimatkailusta Kenian Mombasaan. Kenia on Gambian rinnalla naisten seksimatkailun pääkohde mustassa Afrikassa. Yksistään Sveitsistä matkustaa joka vuosi tuhansia naisia Mombasaan nauttimaan masai- ja samburu -heimon nuortenmiesten seksipalveluista.

Monet länsimaiset naiset viettävät useita kuukausia vuodesta kenialaisten heimomiesten hoidossa. Dokumentin saatesanojen mukaan naiset etsivät Keniasta "romantiikkaa, yhdessäoloa, miehiä, joilla on aikaa naista varten.

He ovat juuri niitä kolmannen maailman ihmisiä, joiden päiväansio tiilenkannossa jää alle kahden euron. Tietenkin sellaisella miehellä on aikaa paneutua naiseen, jos nainen ostaa hänet seuralaisekseen. Mustasta rakastajasta pidetään äidillistä huolta, ja häntä tuetaan taloudellisesti. Useat naiset lähettävät vakituiselle kenialaisrakastajalleen kuukausirahaa, maksavat hänen asuntonsa ja rahoittavat hänen liiketoimiaan.

Nainen toivoo, että tällä tavalla mies olisi hänelle uskollinen. Kuvio on samantapainen kuin länsimaisilla miehillä, jotka rakastuttuaan parin lomaviikon aikaiseen thaimaalaiseen tai filippiiniläiseen tyttöön postittavat tälle papua pitkät ajat matkalta kotiuduttuaan. Kirjeissä eurooppalaiset naiset ja miehet nyyhkyttävät kaipaustaan kolmannen maailman rakastetuilleen, jotka heittävät parhaillaan seuraavaa keikkaa.

Tunisia on kaikkein leppoisin arabimaa. Se on hyvin lähellä Italian eteläkärkeä ja on terrorismipelkojenkin maailmassa onnistunut säilyttämään asemansa vilkkaana turistikohteena. Se on myös se maa, jossa eurooppalaiset naiset käyvät nauttimassa arabimiehistä. Marokko on, hei, vähän liian vaarallinen. Hammametin, Soussen ja Monastirin hiekkarannoille. Tunisiassa tehtiin takavuosina turistinaisia metsästävistä gigoloista Bezzness Business -niminen filmi, ja siitä pitäen tunisialaiset ovat kutsuneet gigolojaan bezzness-miehiksi.

Näiden erityisenä pyrkimyksenä on päästä Välimeren pohjoispuolelle, koska Tunisiassa työttömyysluvut ovat korkealla.

He ovatkin sangen taitavia pyrkiessään naimisiin eurooppalaisten naisten kanssa. Esimerkiksi saksalaisia naisia ilmestyy vuosittain noin Saksan Tunisiassa sijaitsevaan suurlähetystöön hankkimaan bezzness-miehelle matkustusasiakirjoja. Seuraava viesti eräältä internetin keskustelupalstalta kertoo, miten naiset ja homot kilvoittelevat rinta rinnan tunisialaisista miehistä.

Viestin lähettäjä on seksiostoksillaan pahasti pettynyt vanhempi heteromies:. Pysykää poissa Tunisiasta, se on vitun homoparatiisi. Vietän yleensä lomani Brasiliassa tai Kaakkois-Aasiassa, mutta nyt tulin matkustaneeksi 2 viikoksi Tunisian Sousseen. Ja uskokaa minua, siitä sain maksaa. Suurin osa klubeista, kuten Marhaba Disco tai Dreams Nightclub tai Club 80, on täynnä eurooppalaisia homoja touhuamassa toisinaan erittäin nuorten tunisialaisten kanssa. Minulla ei normaalisti ole mitään homoja vastaan, jotkut ovat tosi okei, mutta vanhat miehet nussimassa nuoria poikia…ja yksi toinen juttu: Jos muuten ette ole nähneet minua vähään aikaan julkkiskokkareilla, se johtuu siitä, että olen yökaudet istunut kotonani yksinäisen hehkulampun kapeassa valokiilassa kyyristyneenä internetin ääreen ja etsinyt tietoja naisten seksiturismista.

Luulenkin voivani väittää, että seuraava tutkimus on ainoa toistaiseksi tehty tieteellinen selvitys asiasta. He menivät ensin Venezuelaan, sitten Kuubaan ja lopuksi Dominikaaniseen tasavaltaan ja esittivät kysymyksiä seksituristeille.

Varsinkin Dominikaaninen tasavalta oli tarkoitukseen erinomainen paikka, sehän on miesten seksiturismin pääkohde Karibialla. Noin Dominikaanisen tasavallan naista työskentelee prostituoituina joko kotimaassaan tai ulkomailla tarjoten seksuaalisia palveluja hyvin toimeentuleville länsimaisille miehille.

Maan lomarannat ovat suosittuja erityisesti alemman keskiluokan miesten, kuten rakennusmiesten, sähköasentajien, kaupparatsujen, poliisien jne. Tutkijanaiset saivatkin selville kaiken sen, minkä kaikki muut olivat selvittäneet jo aikaisemmin. Kun työ oli tehty, naiset päättivät lykätä sateiseen Englantiin paluutaan muutamalla viikolla ja vetäytyä ansaitulle lomalle Jamaikaan. He asettuivat Negriliin, jossa valkea hiekka levittäytyy yhdentoista kilometrin mittaiselle rantakaistaleelle.

Ei kestänyt kauankaan, kun tutkijoiden rutinoitunut katse tavoitti jälleen seksiä etsiviä miesturisteja, mutta nyt he huomasivat, että Negrilin rannalla liikkui miesten lisäksi vielä suurempi joukko länsimaisia naisia. Jamaika on naisturistien suosikkikohde numero yksi Karibialla. Tutkijat eivät voineet olla havaitsematta, että monella naisturistilla oli käsikynkässä oma rastarakastaja. He haastattelivat summamutikassa 86 naisturistia. Näyttää vieläpä, että naispuoliset seksituristit ovat hyvin samankaltaisia kuin miespuoliset seksituristit mitä tulee asenteisiin ja tarkoitusperiin sekä niihin selityksiin, joilla he perustelevat käyttäytymistään", tutkijat sanovat.

Kun Dominikaanisessa Tasavallassa keski-ikäiset miehet etsivät itselleen nuoria naisia, Jamaikassa keski-ikäiset naiset etsivät nuoria miehiä. Naiset huomaavat olevansa vielä kerran seksuaalisia objekteja. Jamaikan matkustaa kymmeniä tuhansia länsimaisia naisia joka vuosi.

Siellä käy erityisen paljon amerikkalaisia, kanadalaisia, englantilaisia ja saksalaisia naisia. Monet käyvät Jamaikalla yhä uudelleen. Näiden naisten tavatessa toisiaan asioista puhutaan suoraan. Naiset ovat hoitamassa itselleen "paksua bambua". Vai miten tuo termi pitäisi suomentaa? Antakaamme naistutkijoiden vielä jatkaa: Tämän tyyppinen naispuolinen seksituristi ei halua muodostaa kestävää rakkaussuhdetta jamaikalaismiehen kanssa ja viedä tätä kotiinsa länteen tapaamaan vanhempiaan.

Nämä naiset päinvastoin hyväksyvät näkemyksen rodullisesta hierarkiasta ja tervehtivät omaa asemaansa siinä tyydytyksellä. Turistikohteista tulee turvallisia ympäristöjä, joissa naispuoliset seksituristit voivat kontrolloida maskuliinisuutta.

Ilmaiseksihan rastoilta saa, kuulen jonkun väittävän. Nuorempi nainen voi saadakin. Hän joutuu ehkä maksamaan vain miehen illallisen ja aamiaisen ja juomat — cateringin — ja ehkä antamaan pikku "lahjoituksen", kun mies aamulla kertoo, että äiti on sairas ja tarvitsee lääkkeitä. Bindel tapasi jamaikalaisen, slummissa asuvan Clinton-nimisen pojan, jota hänen "vakituinen tyttöystävänsä", vuotias kanadalainen nainen, käy neljästi vuodessa tapaamassa.

Lähettää minulle rahaa, kun en pysty maksamaan vuokraani", Clinton kertoi Bindelille. Juuri jutun tekohetkellä paikalle oli lentämässä Clintonin "sen hetkinen tyttöystävä", vuotias isoäiti USA: Suomalaiset naiset eivät vielä ole suuremmin joukoin löytäneet Jamaikan seksimatkoja.

He matkustavat miehiin Afrikkaan ja Karibialla mieluummin Kuubaan kuin Jamaikaan. Kuuba on yleensäkin bubbling under naisten seksimatkakohteena. Kuubassa riittää innokkaita miehiä. Kuuba täyttää kaikki naisten hyvän seksimatkakohteen edellytykset, koska seksitavoitteen voi kietoa haluun tutustua sosialismiin ja kuubalaiseen kulttuuriin.

Tällä hetkellä suomalaisten matkustaminen Karibian maihin on kuitenkin lisääntymässä voimakkaasti, ja suomalaisetkin naiset tulevat epäilemättä muutaman vuoden sisällä tutkimaan myös rastarakastajien bambutarjontaa.

Tunnustetaan nyt, hyvä jumala, tosiasiat. Meillä, jotka olemme maailmaa halkovan elintasokuilun rikkaammalla puolella, on halutessamme mahdollisuus lentää kuilun toiselle puolelle ja luottokorttiamme vinguttaen hankkia itsellemme hyvänäköinen, nuori ihminen, joka antaa meille romanttisia kokemuksia, rakkauden harhakuvia ja seksiä.

Miehet sopivat Thaimaassa loma-ajan tyttöystävänsä hinnan suhteen alkaessa. Tyttö tietää, mitä hän mieheltä saa. Naisasiakkaille rahasta puhuminen etukäteen olisi myrkkyä. Se tappaisi kaiken romantiikan. Niinpä miespuoliset köyhät ottavat rahan puheeksi vasta jälkikäteen. Nainen ei omasta mielestään maksa miehelle seksipalveluista, vaan "lahjoittaa" miehelle rahaa.

Romantiikka ei tahriinnu ja nainen voi nähdä itsensä jopa hyväntekijänä. Myös miehet pitävät itseään köyhiä tyttöjä auttavina hyväntekijöinä, mutta kukaan ei ota heidän puheitaan vakavasti. Bangkokissa asuvien länsimaalaisten julkaisemassa Farang-verkkolehdessä kerrotaan, että länsimaisia lesbonaisia on alkanut liikkua Bangkokin tyttöbaareissa.

Luin Farangista erään lesbon kirjoittaman jutun, jossa hän kertoi iltakierroksestaan Bangkokin seksikortteleissa. Hänen mielestään thaitytöille on ihan ok harjoittaa seksiä länsimaisten lesbojen kanssa mutta ei länsimaisten miesten kanssa. I need urgent help! HÄN kiistää ihmisen oikeuden omaan kehoonsa. HÄN haluaa määrätä, miten ja mihin ihminen käyttää kehoaan. Kehonsa panee peliin moni muukin, edelleen moni ammatti on fyysisesti raskasta. Sitä paitsi, mitä eroa sillä on, joutuuko ihminen myymään aivonsa vai kehonsa?

Jompaa kumpaa kauppaa jokainen, joka toiselle työtä tekee. Itse asiassa myös moni yrittäjä. Korhosen "oikeus omaan kehoonsa" -argumentti on täysin tyhjä. Kuten niin monet muutkin Korhosen väitteet. Johanna Korhonen sopisi ehkä toimittajaksi Savon Sanomiin, heränneiden körttihaaran pää-äänenkannattajaan, mutta tuskin Suomen puhemieheksi Brysselin suureen suruttomien kaupunkiin.

Freddy van sen sijaan, monikulttuurinen ja munaskuitaan myöten maailmanmies, voittaa latteat lesbofeministit miten päin tahansa mitattuna ja olisi kerrankin erilainen korpikansan edustaja kaikkien muiden vain pitkän matkan hiihtoa ja kävelyn salaisuuksia tuntevien suomalaisten joukossa.

Myös Suomessa Freddy voisi poliitikoksi ryhdyttyään olla kaikille iloksi ja hyödyksi. Kuvitellaanpa mikä kansantaloudellinen hyöty, jos Freddy saisi kyvykkäät yrittäjät tai kunnanisät Suomessa innostumaan ilotaloista, joiden ansiosta valuuttavarantoa syövät bordellimatkat Thaimaahan vaikka vain puolittuisivat. Bordellien päävastustaja, luterilainen usko, on aina saatu joustamaan kovan paikan tullen, ja sitä paitsi synti voidaan bordelleissa kiertää järjestämällä pappi paikan päälle niin kuin Amerikoissa kaikissa suurissa tuntihotelleissa.

Suomessa papit tyyppiä Isä Mitro voivat toimittaa pikavihkimisen ja synninpäästön puhdasoppisille. Jos minun tietoni pitävät paikkansa, Intiassa arabivieraisiin erikoistuneissa ilotaloissa imaamit tekevät kolmivuorotyötä näissä tehtävissä. Kaiken kaikkiaan, Freddy van ei ole mitään vähempää kuin ilosanoma suomalaisille. Nyt on etsikkoaika äänestäjille. Olen jo pidemmän aikaa ihmetellyt lesbojen ja homojen ns. Minulla on tässä sukulaispiirissä nuori nainen, joka on minulle itselleni ilmoittanut sen, miten hän pitää vain naisista.

Hän on erittäin kaunis nuori nainen, ja tuntuu oudolta, että hän himoitsee seksuaalisesti toisia kauniita naisia. Minua jatkuvasti ihmetyttää näiden lesbojen paheksunta, kuitenkin biologisesti oikeaksi todistettua seksuaalisuutta vastaan.

Tämäkin nuori kaunis lesbo kertoi minulle, kuinka häntä inhottaa se, jos joku mies yrittää esim. Ollaanko todella menty siihen, että homot ja lesbot sanelevat seksuaalimoraalin säännöt? Pitääkö minun lihaa syömättömänä heteromiehenä jotenkin puolustaa sitä, että pidän naisista ja ajatuskin oman sukupuolen kanssa pelehtimisestä tuntuu inhottavalta?

Lisäksi on sanottava se, miten ainakin miehelle seksi ja rakkaus ovat vähän eri asioita. Mies voi haluta kaunista naista seksuaalisesti, vaikka ei hänestä ihmisenä välittäisi mitenkään. Seksi yhdistettynä vain rakastumiseen on naistenlehtien keksimää höpö, höpöä.

Näillä asioilla ei tarvitse olla mitään tekemistä keskenään. Miehelle seksi voi olla hyvää silloinkin, kun se on pelkkää himoa ilman rakastumisen mukanaan tuomia ongelmia ja sensitiivisyyttä.

Avioliitossa seksistä tulee helposti vain tapa, ja naiselle miehen kiristyskeino. Mielestäni Freddy van Wonterghemin rehellisyys miehen seksuaalisuuden suhteen ansaitsee tulla mainituksi. Maksulliset yhdynnät eivät todellakaan ole ongelma miehelle. Eivätkä ne mitenkään vähennä normaalin miehen kunnioitusta naisia tai itseään kohtaan.

Miksi ihmeessä on niin vaikea myöntää tosiasioita? Kyllä tämä Freddy tekee todellisen emämunauksen myöntäessään ostaneensa seksiä jopa paikoista, joissa on tiennyt paritusta tapahtuvan. On kuitenkin hyvä, että prostituutiosta puhutaan, koska harvalla täällä ei näytä olevan mitään tietoa alan todellisesta luonteesta.

Osaksi tämä on varmasti median syytä, koska prostituutioon liittyvästä ihmiskaupasta ja kansainvälisestä paritusrikollisuudesta uutisoidaan meillä hyvin vähän. Toisin kuin yleisesti sekä valheellisesti luullaan, seksin oston laillistaminen ei paranna prostituoitujen asemaa.

Prostituution kysyntä lisää suoraan ihmiskaupan kysyntää. Seksin oston laillistaneessa Saksassa bordellit ovat lähinnä mafian pyörittämiä. Paritus rehottaa ja ihmiskaupan uhreja virtaa maahan. Myöskään "vapaiden" prostituoitujen tilanne ei ole parantunut, koska he eivät pysty kilpailemaan hinnoissa ihmiskaupan uhrien kanssa. Ihmiskaupan uhreina ei ole vain naisia, vaan jopa puolet uhreista on alaikäisiä tyttöjä ja poikia.

Joku tuolla jo aiemmin laittoikin varsin asiallisia linkkejä, mutta ne eivät näytä prostituution puolestapuhujia koskettavan. Ainoat argumentit joihin asian tiimoilta on jaksettu tarttua ovat Johannan kommentit ihmisen oikeudesta omaan kehoonsa.

Toisin kuin voisi olettaa, prostituution laillistaminen lisää erityisesti laitonta prostituutiota ja prostituoitujen väkivaltaista kohtelua. Kysynnän ja tarjonnan kasvaessa bordellit joutuvat kilpailemaan hinnalla ja tarjonnan "rankkuudella. Alueilla, joissa prostituutio ja bordellit ovat laillisia, myös naisiin kohdistuva katuväkivalta ja raiskaukset lisääntyvät. Ihmiskauppa Euroopassa ja Suomessa: Johanna Korhonen, Arvostan sinua suuresti. Olet mielestäni älykäs ja eduksi sekä naissukupuolelle, että ihmislajille.

Prostituutioasiassa en olisi niin mustavalkoinen. Varmasti osa prostituoiduista on vakavasti avun tarpeessa, eikä sitä pidä mitenkään vähätellä. Varmasti osa heistä on kaltoinkohdeltuja, syrjäytyneitä, huume-? Miehen ja naisen seksuaalisuus on erilaista. Naisen ja naisen seksuaalisuus on erilaista. Haluaisin rinnastaa prostituutiopalvelut fysio-psykoterapiapalveluihin. Niissä hoidetaan sekä mieltä että kehoa. Kuka meistä on tarpeeksi viisas arvioimaan heidän valintaansa?

Tehdään työstä sen sijaan laillista ja päästetään nämä prostituoidut hankkimaan elantonsa laillisesti, kunniallisesti ja eläke-etunsa ansaiten. Älkää vainotko heitä, joita ette ymmärrä. Keskiajalla sinut ja minut olisi poltettu noitaroviolla - ei tehdä sitä siskoillemme ja veljillemme. Jos lapseni valitsisi prostituoidun ammatin; sanoisin että se on hänen valintansa, toivoisin että hän olisi julkisen terveudenhuollon ja eläketuen piirissä, arvostettuna työntekijänä ja haluaisin että hän tekisi työnsä hyvin ja turvallisesti!

Joku senkin työn kuitenkin tekee! Tuli vaan sellainen hassu mielikuva jossa kasiluokkalaiset tutustuu ammatteihin TET-jakson kautta. Mitkä olisi tällaisessa ammatissa alaikäisen tehtävät? Näin Johanna Korhonen vastaa bordellikohuun. Johanna Korhonen , Freddy van Wonterghem. Kommentit Näytä kommentit Prostituoidulta tämä puuttuu, ja samalla häneltä puuttuu oikeus oman seksuaalisuutensa" Uskomatonta. En suosittelisi kepulaisuuttakaan lapsilleni Johanna Korhonen jeesustelee bordellikäynneistä, ja kääntää naisen itsemääräämisoikeuden päälaelleen.

Egyptistä mallia vanhempien mielipiteille Egyptistä tuli juuri uutinen, jossa kerrottiin nuoresta miehestä, joka ei saanut isältään avioliittolupaa mennä naimisiin huomattavasti alempaan yhteiskuntaluokkaan kuuluvan naisen kanssa.

Sekaisin asiat Johannan päässä hiukan ovat. Suositteleeko Johanna lapsilleen homoseksualisuutta? Kansa jättää äänestämättä - ja syystä Jos tässä on Suomen EU-keskustelun taso vuonna , niin taitaa olla turha miettiä enempää, mikseivät ihmiset äänestä. Saan lukea tällaista "jännää" seksikeskustelua. Maailmankuva järkkyi Turvallisessa Suomessa julkilesbot ovat vihreiden ehdokkaina, eivät keskustapuolueen.

Kepun vaali Jos ei nyt parempaa puhetta euroehdokkailla ole, saavat mennä. Johanna Korhonen bordellit lailliseksi "- Mitä heteroseksuaalien oikeuksiin tulee, Wonterghem on onneksi tulkinnut minut väärin: Prostituoidulta tämä puuttuu" Ei puutu, jos bordelli on laillinen, valtion valvonnan alla, työ ilotytölle on vapaaehtoista, ei pakko.

Joten väitän että periaatteesi tässä asiassa on väärä. Korhonen kannattaa ajatusta, Korhonen kannattaa ajatusta, että naisille ja miehille tulee olla kaksi eri seksuaalista moraalisäännöstöä. Kahden eri moraalikoodiston käyttöä miehille ja naisille nimitetään kaksinaismoraaliksi.

Kuka uskoo Timo Soinia??? Bordellit ja prostituutiot ovat tarkoitettu luusereille. Soinin irtisanoutumisesta Meinaatko että Suomessa on jokin puolue jonka yksittäinen ehdokas ei ole käynyt bordellissa Olsiko sinusta puolueen puheenjohtajan pitänyt jättää asia kommentoimatta? Kallio on seksi paratiisi Josta seksiä haluavan ei todellakaan tarvitse lähteä ilman onnistumista kotiin. Mikä puolue se sellainen Mikä puolue se sellainen on, minkä jäsenet eivät saisi omata minkäänlaisia puoluejohtajasta eriäviä näkemyksiä ja mielipiteitä?

Perussuomalaisten linjanvedot Puolustelit soinilaisia väittäen: Minä uskon, että Timo Soini on kunnon katolilainen, eikä siten erotu katolilaisten miesten kaksinaamaisuudesta suhtautumisessa prostituutioon ja bordelleihin lainkaan. Arja Alho ei ole edes yrittänyt sanoutua irti Arja Alho ei ole edes yrittänyt sanoutua irti Paavo Lipposen sotapolitiikasta.

Vai oletko ottanut sto grammi vodku liikaa? Sotaan kiihottaminen Suomen liittämiseksi sotaan. Ei aukea Miten tuo liittyy ylläolevaan keskusteluun? Korhosen sammakko "Korhonen kysyy vuorostaan Wonterghemilta, suosittelisiko hän omille lapsilleen prostituoidun ammattia. Niin, ja voitteko vielä Niin, ja voitteko vielä kertoa, mitä muita laillisten tai laillistettavien ammattien harjoittajia perussuomalaiset halveksivat ja katsovat voivansa käyttää kynnysmattoinaan? Poliittinen toimittaja vastaa prostituoitua Minusta poliittinen toimittaja prostattaa eli pitää esillä.

Lapin kansaa ja etelän uskoa Nyt nähdään, että Johanna Korhonen olisi sopinut hyvin kristillisiä arvoja edustavan Lapin Kansan toimittajaksi. Kaikkea ne eteläläiset "tietää" meikäläisistä- Katsooko Pentti himoiten naapurin buldoggia, vai mistä moiset ajatukset ylipäätään. MerjaH Minun mielipiteeni tukeutuvat lujasti minun ennakkoluuloihini.

Säännöistä on tietysti aina poikkeuksia. Sinä, MerjaH, olet ilmeisesti yksi sellainen. Kaupunkilaiset syntisiä Kaupunkilaisia on pidetty turmeltuneina jo Sodoman ja Gomorran päivistä alkaen. Omaperäistä soinilaista historiankirjoitusta Osaisitko vielä esittää perusteet etnistä syrjintää puhtaimmillaan kuvastavalle määrittelyllesi kokonaisten alueiden takapajuisuudesta?

Perusteet Tuossa edellä esitin hyvin selvästi, mihin perustan mielipiteeni Savon ja Pohjanmaan kristillisen raamattuvyöhykkeen takapajuisuudesta. Johanna Korhosen vastauksesta "jokaisella ihmisellä on luovuttamaton oikeus omaan kehoonsa. Seksuaalivähemmistöjen oikeudet Kun Korhonen vetoaa siihen, että moni ei haluaisi tyttärensä tai vaimonsa harjoittavan seksityöläisen ammattia, niin hän ei ota huomioon seksuaalisten vähemmistöjen asemaa tässä asiassa.

Mainio ajatus Ajatelkaapas jos Cronberg voisi komentaa töihin kahdeksan euron ylläpitokorvauksella! Vanhempien toiveet Tuskin moni vanhempi toivoisi, että lapsi menisi naimisiin samaa sukupuolta olevan kanssa. Moniko vanhempi toivoisi tyttärestään lesboa?

Jaaha, ja kukkahattutätikortti on sitten vedetty. Eikö ole aivan asiallista Eikö ole aivan asiallista kysyä von Wortenghemilta? Bordellien laillistaminen ja ihmiskauppa "Seksin laillistaminen ei poista laitonta prostituutiota, se vain tekee ihmiskaupan helpommaksi ja ajaa laittoman prostituution piiloon - parkkipaikkojen reunoille ja laittomiin bordelleihin.

Luulisi että se on päinvastoin? Eikö Brysselissä tee mieli? Miten voisi tuomita miehen, joka näissä olosuhteissa piipahtaa silloin tällöin bordellissa Voi se himo yllättää myös mepin Brysselissä. Moniko Euroopan parlamentin jäsen toteuttaa SDP: Olisi hyvä saada tietää niin tietäisi, keneltä kysyy neuvoa elämän tärkeissä asioissa. Suomi ja sutenöörit Voisitko kertoa, asiaan oletettavasti perehtyneenä, miten prostituution laillistaminen tekee ihmiskaupasta helpompaa?

Ihmettelin kyllä tätä mainintaa Hollannin tilanteesta: Ihan vain haluaisin tuota Ihan vain haluaisin tuota siivooja-asiaa nyt tiedustella heiltä, jotka siitä kirjoittivat. Kaikki kunnia siivousalalla oleville! Ei ollut tarkoitus Ei ollut tarkoitus siivousalaa väheksyä missään nimessä. Outoa sirkusta Erikoinen vaaliteema Wanha Kallehan se siellä luuraa Kaikki radikaalifeministit ovat poliittiselta ideologialtaan marxilaisia ja heidän ideologinen missionsa on pyrkiä sisältäpäin tehtävällä myyräntyöllä edistää länsimaisen yhteiskunnan romahtamista jotta tämä "tiedostava etujoukko" pääsisi perustamaan tilalle oman diktatuurinsa.

Miten olisi, jos öljysheikki tarjoaisi tyttärelle kahden vuoden sopimuksen haaremissaan, esim. Kummia perusteluita "Minä voisin lämpimästi suositella tyttärelleni puhelinmyyjän tai siivoojan ammattia. Tällaisella asenteella ei ainakaan auteta tilannetta. Onneksi vain vähemmistö mellastaa Korhonen vastaa hyvin ja asiallisesti.

Ihmisenä ja puolueensa edustajana. Vain muutamat harvat poikkeukset jaksavat mellastaa Freddyn ja bordellien puolesta. Vastustan laillisia ja laittomia ilotaloja. Ehkäpä kyse on kuitenkin Ehkäpä kyse on kuitenkin siitä, että Korhosen ja myös sinun oletuksesi prostituution häviämisestä vain sillä, että te tai kuka tahansa muukaan ette sitä hyväksy on naiivi ja irti reaalitodellisuudesta. Taitaa olla Stetson-Harrison-instituutin tutkimustuloksia.

Hänessähän ei ole muuta keskustalaista kuin suku ja setä - Keijo Korhonen. Alemmas Tapio, alemmas Haluamme, että kerrot meille jokaiselle totuuden. Onneksi olkoon, saat hopeasijan Lauseesi "Liikkeellä bordellien puolustajat ovat siksi, että he pelkävät ja vihaavat ja kadehtivat Keskustaa.

Pitäisiköhän näiltäkin ihmisiltä kieltää työnsä tekeminen? Bodya, sporttia ja tsemppistä Ruumillaan tienavista tuli mieleen: Jokainen nainen haluaa tyttärensä tekevän hyvän naimakaupan. Isänsäkö neuvosta vai mitä luulette?

Jeps On se hyvä, että nuoriso on tietoisia mahdollisuuksistaan ja oikeuksistaan. Korhoselta logiikka Korhoselta logiikka hukassa. Myös logiikka alla olevassa kysymyksessä oli ontuva: Täydet pisteet Johannalle Olet kaikessa oikeassa! Vaalitulos ratkaisee Kun katsomme Johanna Korhosen äänisaalista Lapin vaalipiiristä, tiedämme jotain siitä, onko lesbofeminismi arvostetumpaa kuin kuuluminen vanhaan maalaisliittolaiseen sukuun.

Vaimot ja tyttäret Johanna Korhonen kysyy, että suosittelisiko Freddy vaimolleen tai tyttärelleen prostituoidun ammattia. Tiedoksi korhoselle ", että jokaisella ihmisellä on luovuttamaton oikeus omaan kehoonsa. Johanna, mitä muita seksuaalisuuden muotoja kriminalisoisimmekaan? Ihmisellä joko on oikeus omaan kehoonsa tai sitten tuota oikeutta ei ole. JuuJaaJoo Hollannin esimerkkiä lainatakseni: Voi kauheaa Linus Thorvalds: Sarkasmi verkossa epäonnistuu aina. Johanna Korhonen päätoimittajana hahaha!

Vaan arvaapa miksi allekirjoitan kirjoitukseni usein tällä tavalla: Mitä tästä kaikesta voimme päätellä? Johanna Korhonen on valheellinen ketku. Tyypillistä tietämättömyyttä Suhtautuminen prostituutioon on jollain tavoin samankaltaista kuin suhtautuminen huumelainsäädäntöön, jossa kannanotot tehdään tietämättömyyteen perustuen.

Jokaisella on oikeus omaan Jokaisella on oikeus omaan kehoonsa, paitsi niillä, jotka käyttävät kehojaan Johanna Korhosen mielestä väärin. Naisten oikeustoimikelpoisuus "Haluaisitko tyttäresi ryhtyvän prostituoiduksi? Hänen mukaansa seksityöntekijöiden aseman parantaminen edellyttäisi muutoksia maahanmuuttopolitiikkaan , työlainsäädäntöön ja sosiaalipolitiikkaan eli rakenteisiin , jotka asettavat ihmiset eriarvoisiin lokeroihin.

AIDS-komission jäsen, entinen korkeimman oikeuden tuomari Michael Kirby sekä tutkija Michael Wong kirjoittavat, että Australia on hyvä esimerkki sallivampien lakien hyödyistä. Antropologi Laura Agustínin mukaan thaimaalaisten seksityöntekijöiden mielestä ihmiskaupan vastaiset toimet ovat heidän suuri ongelmansa. Hänen mukaansa ihmiskaupan vastustamisen nimissä "autetaan" ihmisiä, jotka eivät sitä haluaisi tai jotka jopa kokevat "auttamisen" tuhoavan heidän elämänsä.

Seksin myynnin kaltaista käyttäytymistä on havaittu myös joillakin eläinlajeilla, kuten simpansseilla [33] ja jääpingviineillä. Seksin myynti on laillista, mutta paritus on laitonta. Seksin myynti tai ostaminen on kielletty. Seksin myynti laillista ja säänneltyä, bordellinpito laillista ja säänneltyä. Seksin myynti laillista ja säänneltyä, bordellinpito laitonta. Seksin myynti laillista mutta sääntelemätöntä, bordellinpito laitonta. Kotimaisten kielten tutkimuskeskuksen julkaisuja Internet-versio MOT Kielitoimiston sanakirja 1.

Kotimaisten kielten tutkimuskeskus ja Kielikone Oy, Experiences of commercial sex in a representative sample of adults" Norja kieltää seksin oston. Helsingin sanomat , Seksin ostosta tulee Britanniassa rikos Suomen mallin mukaan.

Saksan huora tienaa hotellissa rahaa. Amatööri prostituoitu tienaa hotellissa rahaa. Aasian teini-huora tienaa hotellissa rahaa. Suomalainen huora tienaa rahaa hotellissa. Brunette huora ansaitsee hotellissa rahaa.

Nuori huora tienaa hotellissa rahaa. Taitava huora tienaa hotellissa rahaa. Kurvikas huora tienaa rahaa. Taitava lutka tienaa rahaa. Kokeneet prostituoitu nussii hotellissa. Huora tienaa rahaa hotellissa.

prostituoidut live sex suomi

Prostituoidut live sex suomi -

Putron luotsaama yhtye, suomirockin kärkikastiin noussut Zen Café ilmoitti jäävänsä tauolle vuonna Minusta tuo on ihan järjellistä ja kelvollista. Nykyisin ei avionrikkojaa lynkata, vaan huoruudesta määrättäisiin pain kympin parkkisakon kaltainen sakko, prostituoidut live sex suomi. Toinen juttu on tietysti, että jos hän pelkää, että hänen vaimonsa alkaa työskennellä siellä. Bordellien tulisin olla osakkaidensa hallussa - ja näin elinkeinonharjoittajille sallittava laillisen ammatinharjoittajan edut ja oikeudet. It is ilotyttö paljastaa hieronta leppävaara, which was abolished a long time ago in the Netherlands.

: Prostituoidut live sex suomi

Thaimassage helsinki parhaat porno videot Iskuri netti nude pics
Myyn seksiä escort girls estonia Korhonen ei myöskään ole tainnut ikinä tavata ihmistä, joka ihan oikeasti haluaa vain vehdata mahdollisimman monen kanssa mahdollisimman usein. Johanna Korhosen vastauksesta "jokaisella ihmisellä on luovuttamaton oikeus omaan kehoonsa. Demokratiassa ei enemmistöllä ole oikeutta sanella vähemmistölle, miten sen pitää seksuaalisesti käyttäytyä, vaikka vähemmistön käytös tuntuu enemmistöstä vastenmieliseltä. Tanaan Tama viikko Tama kuukausi Tama vuosi. Elämää epämukavuusalueen ulkopuolella Niinpä.
Elisa viihde porno suomiporni Huoraamisen pointti on kokonaan eri: Ottaen tietysti silloin huomioon valtion talouden tilan. Minusta lait on semmoisia, että niiden pitäisi olla yksinkertaisia, ja perustua yksinkertaisiin perussääntöihin. Jo viiden kilon ylipaino voi nostaa syöpäriskiä puolella. Lisäksi vakavistakaan seksityöntekijöihin kohdistuvista rikoksista ei enää uskalleta ilmoittaa poliisille, prostituoidut live sex suomi, tukipalveluihinkaan ei enää luoteta ja turvaseksimateriaalistakin joudutaan kieltäytymään tai kondomeja piilotellaan kummallisissa paikoissa. Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden puheenjohtaja Hanna Hakko: Vai eikö näin voi tehdä, niin kauan kun Tarja Halonen on, ihan väärässä linnassa.
Ask ehdotti Ruotsissa, että seksinostosta epäillyille miehille pitäisi lähettää tiedotus epäillystä seksinostosta erityisellä tähän tarkoitukseen varatulla purppuran värisellä kirjekuorella, jotta varmasti kaikki perheen jäsenet ja kaikki jotka kirjekuoren näkevät tietävät, että kyseistä miestä epäillään seksinostosta! Foorumin vakionaamat tietysti heti teilasivat ehdotuksen. He menivät ensin Venezuelaan, sitten Kuubaan ja lopuksi Dominikaaniseen tasavaltaan ja esittivät kysymyksiä seksituristeille. Kuuma vanki nussii kuin hullu huora. Kuvailemasi skenaario ei ole realistinen. Toisin kuin voisi olettaa, prostituution laillistaminen lisää erityisesti laitonta prostituutiota ja prostituoitujen väkivaltaista kohtelua.

Reseptit Ajankohtaista Viinit Oluet. Digitoday Mobiili Testit Tietoturva. Tshekistä ja Romaniasta tulevat naiset valtasivat Helsingin seksimarkkinat — muka. Puolet heistä on tsekkejä ja romanialaisia.

Päivittäin Helsingissä työskentelee prostituoitua ja tsekkejä ja romanialaisia on heistä puolet, rikosylikonstaapeli Kenneth Eriksson https: Jos he pääsevät pussaamaan, niin täyttääkö se tyttöystäväkokemuksen?

Kaikki ekstra kuitenkin maksaa. Rahaa pitää lyödä lisää pöytään. Osan tsekkinaisten ja romanialaisten naisten suosiosta selittää se, että he suostuvat pussaamiseen ja seksiin ilman kondomia ekstrahinnasta.

Tsekit ja romanialaiset ovat myös nuorempia kuin muut, Eriksson kertoo. Mainos Teksti jatkuu alla. Helsingissä teinien seksikauppa on nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille tuttu ilmiö — jopa vuotiailta yritetään ostaa seksiä Helsingissä teinien seksikauppa on nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille tuttu ilmiö, kertoo Helsingin Sanomat. Näin päättyi ilotytöistä tunnetun motelli Syvälammen taru — poliisi käytti epätavallista menetelmää Vuonna poliisi iski Syvälammelle.

Oikeudenmukaista sutenööriä ei ole olemassakaan, mutta valtio voisi yrittää edes hiukan mennä järjestäytyneen rikollisuuden tilalle. Osa taas laittomia ja suurimmalle osalle on vielä erittäin hyvät perusteet. Erään tavallisen kansan parissa suositun ja perinteisen, lähes haitattoman aineen laillistamisessa taas suomi voisi tehdä isot rahat olemalla ajoissa laillistamisessa.

Samahan se on mitä osaa ruumiista myy. Ja työsuhde on vielä dikdatoorisempi kuin prostituoidun ja asiakkaan välinen suhde. Ihmisarvon täydellistä tunnustamista on se että jokainen päättäköön itse omasta ruumiistaan, ei se että kiihkoilijat haluavat holhota joitakin ja estää itse päättämästä omista asioistaan! Jokainen rakentakoon ihmiskuvansa itse. Yhteiskunta ei saa tähän puuttua varsinkaan lainsäädännöllä. Luulin että persujen leirissä ei näille kukkahattutädeille ole sijaa mutta olinpahan väärässä siinäkin.

Kaupungin valtuutetuksi tuleminen ei todista ihmisestä järkevyyttä ja sanoisin että Laura vertaat ruotsia suomeen joka on täysin väärä tapa tämän asian yhteydessä. Käyn ruotsissa joka reissulla jonkun pitkäsäärisen ruotsalais prostituoidun vastaanotolla ja täytyy sanoa että teidän selittämänne tilastot ovat täysin soopaa.

Taksi vie vapaana olevan tytön luokse aivan ulko-ovelle vaikka selitätte täällä että ruotsissa kyseinen homma on täysin lopetettu. Jospa lukisit Laura tilastoista senkin että ruotsin raiskaustilastot ovat pohjoismaiden korkeimmat ja johtuu juuri kaltaistesi kukkahattutätien unelmamaailman luomisesta tänne maanpäälliseen helvettiin jossa vallitsee vanhat viidakon lait jossa pillua ostetaan ja sitä myöskin myydään. Käypä vilkaisemassa Laura Köpiksen huorataloissa ketkä kansoittavat siellä asiakaspaikkoja.

Kyllä arvasit väärin ne miehet ovat sittenkin sveamamman maasta ja toisena kilpailussa ovat sittenkin norjalaiset. Pori ja Tuupovaara ovat paikkoja joissa tuo näkymä ulkomaailmaan ei ole kovin kummainen joten ehdottaisin Laura sinullekkin pientä ulkomaanmatkaa ajatusmaailman avartajaksi. Samalla logiikalla siivoojien ja muiden "likaisten" ammattien harjoitus tulisi kieltää. Minusta ainakin on vastenmielistä että joku harjaa toisen jätöksiä julkisesta käymälästä siis käytännössä huoraamistahan tuo on.

Miehet perinteisesti ovat uhranneet kehonsa kauppatavarana työnantajan tarpeisiin näennäistä korvausta vastaan. Kieltäytykäämme siis moraalisin ja eettisin perustein vaikkapa levysepän töistä. No ei vakavissaan meitä on niin moneen lähtöön tässä maailmassa ettei todellakaan voida arvottaa toisten elämää ja sanoa kristillisesti miten toisten tulisi elää. On vain tehtävä kompromissi. En usko esim hollantilaisten tai saksalaisten naisten olevan yhtään alempiarvoisia tai uhrautuvaisempia kuin suomalaisten tai ruotsalaisten.

Merkittävin ero on että prostituutio on astetta vakavempi bisnes kun siitä tehdään laitonta. Siveellisiin ihmisiin ei laeilla ole vaikutusta. Kiinnostava sivuseikkana olisi tutkittava onko seksikaupalla ja seksuaalisella väkivallalla mitään yhteyttä. Jos on mahdollista että kuka tahansa joka ei muuten kumppania löydä syystä tai toisesta saisi sen laillista tietä rahalla, niin voisi kuvitella yhteiskunnan olevan rauhallisempi.

Laiton seksibisnes taas tukee laitonta huumekauppaa ja siten taas muuta harmaatataloutta ja niin edelleen. Ei niinku tullut mieleen jättää kirjoittamatta näistä alapään asisoista, kun ne on lauluissakin kielletty Kyllä minusta alapää on kauppatavaraa siinä missä yläpääkin. Tekijänoikeudet ja turvallisuus pitää vain yhteiskunnan puolesta tarjota. Ihan kuten yläpäänkin kanssa. Noh, myynnissähän kaikki tuo jo on; urheilumarkkinoilla.

Ja se on vähintään yhtä kuluttavaa bisnestä kuin prostituutio. Jos olisit seurannut riittävän tiiviisti käytyä keskustelua seksinoston kriminalisoimisesta, tietäisit, että Ruotsissa sekä itse laki että siitä tehdyt tutkimukset pohjautuvat täysin ideologiseen, feministiseen, perustaan - ei faktoihin. Niin hullulta kuin se kuulostaakin, niin se on kuitenkin totta. Näistä asioista on täälläkin kirjoitettu monta kertaa ja ruotsalaisten "tutkimusten" ja "raporttien" epätäydellisyyksiin on viitannut myös Anna Kontula.

Minä tunnen Lauran henk. Mukava ihminen, joka haluaa, että kaikilla menisi hyvin. Koska tunnen hänet, ja olen keskustellut hänen kanssaan tästä asiasta tiedän, että hän tarkoittaa vain hyvää, eikä kyse ole mistään poliittisesta propagandasta. Mikään propaganda ei ole liian paksua hyvän asian saavuttamiseksi. Koska vuokraaminen laskee muiden naisten seksuaalista valtaa, ollen siten haitaillista heille. Kuka teistä "liberaaleista", "fiksuista" miehistä menisi naimisiin prostituoidun kanssa, joka on tod.

Olen siitä kohtuuttoman varma. Eihän se tee mitään järkeä, että suvaitsette muiden kohdalla sen, mitä omalta äidiltänne, tyttäreltänne, vaimoltanne kieltäisitte. Ja jos olette sitä mieltä, että perustaisitte parisuhteen rahaa vastaan maanneen naisen kanssa, niin, siitä vain.

Antakaa tyttärillenne tiedoksi sen, että se on ihan ok, kunhan maksaa veroja. Sehän on ihmisen korkein säädyllisyyden ja arvon mittari: En missään nimessä vetoa "tunteisiin", tai jauha tyhjiä. Ne naiset OVAT jo jonkun tyttäriä ja Kaikki ihmiset eivät ole samanlaisia, joten kaikkiin eivät päde samat säännöt. Jokainen löytää sääntönsä itse. Niitä ei tuntemattomien ihmisten tarvitse jaella sellaisille, jotka eivät ole muiden oikeuksia loukanneet.

Prostituoiduthan nimenomaan loukkaavat muiden oikeuksia. He viis välittävät perheellisistä tai parisuhteessa olevista ihmisistä, raha on tärkein. Niin moraalittomien ihmisten ei pitäisi saada olla näkyvästi esillä. Ei sitä miestäkään ihan kaikesta voi aina syyttää. Mieskin on ihminen, tekee virheitä, typeriä päätöksiä. Kyllä sen naisenkin kuuluu kantaa jonkinlainen vastuu, JOS tietää, että mies on perheellinen esim.

Kyllä ne perheelliset yleensä kertovatkin sen, koska eivät halua mitään moikkaamisia Prismassa tai Siwassa. Ja jos prostituutio laillistetaan osto siis , ja alkaa verojenkeruu, mitä tehdään yli vuotiaille prostituoiduille? Joita kukaan ei huoli mihinkään muihin töihin, ja joita kukaan ei enää huoli palveluitaan tarjoamaan? EI minun verorahoillani todellakaan. Miten prostituoitu voisi kantaa huolta perheellisistä tai parisuhteessa olevista? Kyselemällä jokaiselta asiakkaalta että onkos vaimoa kotona ja onko tämä ok?

Sellaisiin kysymyksiin tuskin saisi aina rehellisiä vastauksia, ja niiden kysely voisi vaikeuttaa ammatinharjoittamista. Ei ole palvelun vika ettei se kaikille sovi. Ei ole prostituoidun vika, jos nainen ei löydä itselleen miestä, joka välittää perhearvoista. Sellaisia miehiä on kyllä olemassa. Prostituutio on niin tuottoisaa suhteessa tehtyjen tuntien määrään ettei sen ohella opiskelu olisi vaikeaa.

Sinun logiikkaasi soveltaen myös balettitanssijan ammatti, joka pitää lopettaa reilusti alle vuotiaana, pitäisi kieltää. Entäs ammattiurheilijat ja vaatemallit? Myyjät ja sihteeritkin usein valitaan ulkonäön perusteella. Ulkonäön ja fyysisen kunnon merkitystä ammatinharjoittamisen kannalta ei voi lailla kieltää. Rehellisesti sanottuna, minä en ymmärrä baletin päälle paljoakaan.

Olen nähnyt esityksiä, tykkään katsella niitä, mutten liiemmin ymmärrä minkään esittävän taiteen päälle. En ole liioin "taiteellinen". Sen verran toki ymmärrän, oli se missä tahansa muodossa, urheilua ei voi verrata huoraamiseen, ja minä, kun nyt en ymmärrä baletin päälle yhtään mitään, pidän sitä urheiluna. Eikö prostituutio olisi hyvä ratkaisu naiselle, joka ei oikein koulussa pärjää, mutta jolla on ulkonäköä?

Voisin nauttia teollisuusjohtajan palkkaa ja sitten vuotiaana ryhtyä tuolta palkkatasolta työkyvyttömyyseläkkeelle. Jokaista somaa ei äiti ole opettanut myymään itseään rouvaksi riittävän äveriäälle miehelle. On kuitenkin jotain äitejä, jotka ovat tehneet naiseudestaan elinkeinon. Se on hyväksyttävää yhteiskunnassamme, ainakin lain puitteissa. Yksinäinen, toisen ihmisen seksuaalista läheisyyttä kaipaava, joka sitä ei voi saada kuin maksua vastaan, julistettaisiin rikolliseksi.

Seksuaalisuus on ihmisillä niin voimakas vietti, ettei sitä voida hallita lainsäädännöllä. Aina tulee olemaan heitä ketkä eivät saa kuin rahalla ja heitä keitä kiinnostaa raha. Prostituoidut voisivat maksaa korotettua eläkemaksua ja voisivat eläköityä nuorempina kuten balettitanssijat ja upseerit. Mitä tulee parisuhteisiin, eiköhän se ole jokaisen parisuhteessa olevan oma asia katsoa, ettei tule itse pettäneeksi toista, ei kenenkään suhteen ulkopuolisen vahtimisvelvollisuus.

Minä ainakaan en edes seurustelisi tyypin kanssa, joka ei ihan itse osaisi pitää niitä housujaan jalassa. En katso kenenkään muun olevan vastuussa puolisoni uskollisuudesta kuin hänen itsensä. Tässä nyt tuli se napakymppi, jota kaikki ovat odottaneet. Ei kyse ole prostituoitujen loukkaamisesta, vaan siitä että naiset haluavat kontrolloida miehiä ja siinä hommassa prostituoidut vesittävät koko jutun. Viiskymppinen luksushuora on muuten aika kallista seuraa, ainakin maailmalla. Toisaalta kirjoitteleehan täällä Uuden Suomen blogissakin entinen IT-mies ja nykyinen hoiva-alan opiskelija.

Uudelleen kouluttautuminen on prostituoidulle helppoa kun ei ole säännöllisiä työaikoja. Ja saattaahan olla että entinen prostituoitu olisi erinomainen sairaanhoitaja kun on tottunut jo erillaiseten ihmisten kanssa toimimaan ja heidän tarpeistaan huolehtimaan. Silkkaa typeryyttä olisi, jos minun pitäisi mennä naimisiin kaikkien niiden kanssa, joiden ammatin tai harrastuksen haluaisin sallia.

Minä haluaisin vapauttaa ainakin käsikauppalääkkeet, pokerin pelaamisen, nuuskan, kannabiksen ja seksipalvelut. Pitäisikö minun siis mennä naimisiin pokerinpelaajan, nuuskaajan, pilvenpolttelijan ja prostituoidun kanssa? Vai pitääkö minun etsiä buranaa napsiva pilveä poltteleva nuuskaa käyttävä seksipalveluita myyvä pokerinpelaaja, ja mennä naimisiin hänen kanssaan?

Vai mitä ihmettä oikein tarkoitit vetämällä naimisiin menon tähän keskusteluun? Jos ihan oikeasti tarkoitit keskustella aiheesta asiallisesti, niin sanotaanko nyt vaikka näin, että jos tutustuisin ihanaan naiseen, rakastuisin häneen ja sitten saisin tietää hänen aikaisemmin olleen prostituoitu, niin tuskinpa häntä sen takia hylkäisin. Hylkäisitkö sinä elämäsi rakkauden, jos saisit tietää, että hän on joskus myynyt tai ostanut seksiä?

Ja todella ovelaa vetää jotain narkkari-nuuska-aiheita mukaan. Prostituutio nyt on ihan eri asia kuin huumeidenvälitys, kannabiksen kannattaminen, pokerinpeluu. Ihmiset saavat harrastaa irtosuhteita mielinmäärin, jokainen kantaa oman vastuunsa tässä asiassa, MUTTA, rahan ei pitäisi olla asiassa mukana. Kun raha on mukana, silloin ei oikeasti voida erottaa, makaako joku jonkun kanssa väkisin vai vapaaehtoisesti.

Seuraavaksi kai klinikka huorissakäymiseen hurahtaneille perheenisille? Miten lainsäädännöstä ylipäätään voidaan keskustella, jos asioita ei saisi verrrata toisiinsa? Mielipiteet -- typerätkin -- saa jokainen pitää ominaan, mutta minulle ainakin olisi ensiarvoisen tärkeää, että lainsäädäntömme olisi johdonmukainen ja tasapuolinen. Sen saavuttamiseksi asioita pitää vertailla keskenään. Jos jokaisesta asiasta tehtäisiin laki vain siihen tiettyyn yksityiskohtaan keskittyen, niin laindäädännöstä vielä nykyistäkin paljon karmeampaa silppua.

Miten irtosuhteet loppujen lopuksi eroavat rahalla ostetuista suhteista? Joku voi harrastaa mielin määrin irtosuhteita, jos on syntymälahjana saanut hyvän ulkonäön ja on vielä jaksanut itse hieman panostaa ja trimmata itsensä huippukuntoon. Tällainen henkilö voi harrastella yhden yön suhteita ja vähät välittää kumppaneistaan seuraavana aamuna. Hän on silloin tavallaan maksanut seksistä ulkonäöllään. Miten tämä eroaa rahalla maksamisesta? Paitsi tietysti siten, että tuollaisen ulkonäöllä maksavan "uhrit" eivät saa edes rahallista korvausta.

Minusta sen, makaako joku jonkun kanssa väkisin vai vapaaehtoisesti voi erottaa ihan yksinkertaisesti kysymällä "Teetkö tuota vapaaehtoisesti? Ei sillä ole merkitystä, onko seksistä saatu korvaus orgasmi, parisuhteen säilyminen, sosiaalisen statuksen nosto, kokemuksien hankkiminen, jännitys vai raha.

Miten niin mitä seuraavaksi? Mitä tästä pitäisi jotenkin seurata? Emmekö voisi vain antaa ihmisten tehdä omaa elämäänsä koskevat päätökset itse?

Ei siitä tarvitse mitään sen ihmeellisempää seurata. Suomessa ei tietääkseni ole yhtään nimenomaan peliongelmaisiin keskittyvää klinikkaa. A-klinikoilta taitaa jotain apua pelinongelmaankin saada ja sitten on tietysti pelaajien auttava puhelin Peluuri, mutta en ole kuullut varsinaisesta klinikasta peliongelmaisille.

No jos semmoinen katsotaan tarpeelliseksi, niin semmoisen voi perustaa. Mikä siinä olisi niin suuri ongelma? Mutta sitä ennen minusta kyllä pitäisi ehdottomasti perustaa klinikka kumppaniaan pettäville perheenisille ja -äideille. Heidän tekojensa seuraukset ovat taatusti kokonaisuudessaan enemmän haittaa aiheuttavia kuin prostituutio. Voin suositella sinulle tätä kirjaa: No esimerkiksi minä menisin, sillä ammattilaisesta saa itselleen parhaan vaimon.

Tietää elämän perusasiat eikä haikaile turhia. Juuri tällaisesta stigmatisoivasta puheesta pitäisi päästä eroon ja alkaa nähdä seksialan ammattilaiset arvokasta työtä tekevinä ihmisinä. Varjoihin sysäämisen sijaan heidät pitäisi tuoda yhteiskunnan ytimeen. Laillistus, verotus sekä terveys- ja turvallisuusriskeihin vastaaminen ovat tie yhteiskunnalliseen arvonnousuun. Nopeasti se tuskin voi tapahtua, mutta uskon sen olevan kuitenkin mahdollista.

Myönnettäköön, että nykymaailmassa on monia muitakin aivan liian vähäistä arvostusta nauttivia ammattikuntia mm. Viime aikoinakin on saatu lukea positiivisia uutisia siitä kuinka esim.

Seksialalla tilanne on heikompi. Johtuisikohan edes pikkuriikkisen tuosta alan toimimisesta hämärän rajamailla. Prostituution täyskielto ei sitä ainakaan sieltä valoon tuo, vaan painanee entistä syvemmälle. En tiedä mistä maasta olet tänne saapunut mutta mielipiteesi ovat kyllä jo täysin kukkahattutätien tyyliä rakkaasta suomen maastamme: Asuin eestissä silloin kun eesti julisti itsenä vabariikiksi Maassa oli kymmeniä tuhansia kauniita tyttöjä joilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin harjoittaa prostituoidun elämää mutta joka kuukausi sieltä avioitui näitä tyttöjä kaikkiin euroopan maihin ja austraaliaan ja jonkin verran jopa jenkkeihinkin.

Aviomiehinä oli lentokapteeneita,juristeja,liikemiehiä,torikauppiaita ja monia muita ammatinharjoittajia.

Kukaan heistä ei hävennyt viedä ilotyttöä kotimaahansa vaimoksi vaikka suomessakin monet tytöt tunnistettiin "ammattinsa" vuoksi entisiksi ilotytöiksi.

Tiedätkö Fija miksi suomalaiset,englantilaiset ja monet muunkinmaalaiset miehet avioituvat mieluummin thai,venäläinen tai ukrainalaisen naisen kanssa kuin oman maansa naisten. Minä tiedän ja toivon sinunkin joskus sen hoksaavan. Ajattelusi siis kulkee näin: Jokaisen naisen kuuluu mennä naimisiin ja tehdä lapsia. Miehet ottavat vaimoikseen kunniallisia naisia, eivät huoria. Seksipalveluja myyvä nainen siis menee "pilalle" eikä voi enää toteuttaa sitä elämäntehtävää, jonka SINÄ hänelle haluat.

Ne naiset siis eivät mielestäsi itse ymmärrä mikä on heille hyväksi, mutta sinä tiedät, joten heitä pitää lailla kieltää tekemästä mitä he itse haluavat. Hyvän tarkoittaminen on politiikkaan osallistumisen ehto. Mitä muuta muka voisi siellä tehdä? Politiikan historiat ovat täynnä "hyvän tarkoittajia" ruumiskasoineen. Tämä aihe ei ehkä sinne saakka riitä, mutta jotakin ajatuksessa on vialla.

Asioita kuten yksilön jokapaivää, josta seksi on osa, uskoja, joita voi olla tai olla olematta monenlaisia, ei ei pidä säännöstellä kielloin, jotka päästävät viranomaisen yli kynnyksen yksilön omiin tiloihin. Eli kieltää voi pakottamisen orjuuttamisen, hyväksikäytön, etenkin vaikeassa tilanteessa, jotka ovat rikoksia. Koko idea, että "seksin" tai vaikka "suosioiden" ostamisen voi mielekkäästi kriminalisoida, on täysin pielessä.

Tuon "ostamisen" ja "myymisen" päättää yksilö, jolla on päätösvalta. Tuo päätösvalta on siis taattava. Ruotsin ottaminen esikuvaksi on naurettavaa. Se on ollut täysin kaheli paikka näissä jutuissa "uskonsodista" alkaen. Tosi outoa, jos sitä ei nähdä maassa, jossa ei ole vastaavaa deluusioperinnettä. Minulle jää sellainen kuva kirjoituksestasi, että et ole huolissasi maksullisista naisista, vaan siitä, että miehet saavat pillua, ja että vieläpä naimisissa olevat miehet voivat ostaa vierasta pillua.

Jos nainen tai aviovaimo haluaa seksiä, riittää että panee ilmoituksen nettiin tai pyörähtää baaritiskillä. Kun taas lähes kaikille miehille ainoa tapa saada seksiä yhtä vaivattomasti, varmasti ja nopeasti on maksullinen nainen. Harmittaako, kun prostituutio tasaa puntit tältä osin? Homoseksin täyskieltäminen Iranissa on ihmisarvon tunnustamista. Ei se, että "sitä kuitenkin tehdään" ole peruste homostelun sallimisille. Homoseksi tuskin loppuisi kriminalisoinnin myötä, mutta ainakin osa homoista ja lesboista on ilmaissut lopettais homostelun, mikäli siitä tulee laitonta.

Tällöin moni nuori nainen ja mies välttäisi oman elämänsä kannalta vahingollisen uran. Samoin moni perheenisä jättäisi homostelun Venäjällä väliin, jos se olisi laitonta. Lainmuutos antaisi myös lisää välineitä homobaarien ja lesbobaarien kitkemiseen Pohjois-Koreassa. Uganda kriminalisoi homoseksuaalisuudenvuoden alusta.

Ugandan kristillisten järjestöjen selvityksen mukaan homoseksin harjoittajista katosi 80 prosenttia ja lesboseksisin harjoittajista puolet. Gaybaarien on vaikea harjoittaa tuottavaa liiketoimintaa, minkä vuoksi Uganda ei ole enää ulkomaisten liberaalien ideologioiden saastuttama.

Homoseksuaalisuuden ei ole todettu siirtyneen aiempaa enemmän lain ulottumattomiin Zimbwessa homoseksin kriminalisoinnin jälkeen. Kaikki ne, jotka ajattelevat että homoseksuaalisuu on vain elämäntapa elämäntapojen joukossa tai jopa tavoiteltava elämäntapa, ovat tunne-elämältään keskenkasvuisia tai häiriintyneitä. Hölmöt juoksevat tarpeidensa perässä ja päästävät lähelleen miehe, joka haluaa miehestä seksiä.

Kuka itseään oikeasti kunnioittava mies käyttää hyväkseen muita miehiä? Homostelu on kyllä tunnetusti luonnonmukaista. Siitä on todisteena jo se, että homoja on olemassa koska sillä on ollut lajin säilymisen kannalta merkitystä. Systeemihän toimii niin, että lasten hoito on ihmisille paljon energiaa vaativaa ja siksi ihmisen biologiset vanhemmat eivät ole ainoat jotka lapsia hoitaa vaan samoja tehtäviä tekee muutkin ihmiset samassa laumassa. Tavallisimmin sitä tekee isovanhemmat ja se onkin syynä miksi ihmiset elävät pitkään, lisääntymisiän jälkeen mutta sen lisäksi osa populaatiosta eivät lisäänny tai lisääntyvät vain vähän kun kiinnostuvat samasta sukupuolesta.

Syy tietystikin miksi näin ollut aina on se, että on lajin säilymiselle ollut hyödyllistä ja siis luonnonmukaista. Sorry, kun hypin vähän varpaille, mutta minusta nämä keskustelut itsensä myynnistä ja seksipalveluista on vain kateellisten pas Maailmalla myydään munuaisia ihan eläviltä ihmisiltäkin ja se on sitten oiken hieno teko, kun auttaa toista ihmistä, mut jos joku vuokraa "torttua" tai "banaania", niin se on ihan kauheeta. Miksi suosittelit tätä artikkelia?

Tunnut kuitenkin olevan kirjoittajan kanssa eri mieltä. Pidät siis Huhtasaaren kirjoitusta hyvänä? Miksi, jos kerran olet itse asiasta eri mieltä? Ei siinä ainakaan minusta ollut mitään valtavan hienoja kirjallisia ansioita eikä sen logiikkakaan päätä huimaa. Lähinnä kasa olkiukkoja höystettynä hippusella väärää tietoa.

Asiat riitelevät, eivät naiset. Minusta on hyvä, ettei väärinajattelijoita eristetä, vaan heidän ajatuskukkasiaan suositellaan vaikka muille. Eristäminen ja sensuroiminen ruotsalaiseen tapaan on rumaa. Soisi vain että niissä toisella tavalla ajattelevissa teksteissä olisi logiikkaakin, eikä pelkkää vaatimusta että oma moralistinen asenne kirjataan lakikirjaan. Sitä voidaan kieltää huoraaminen koska orja on omistajansa omaisuutta ja sitä voidaan sitten nussiskella riippumatta siitä mitä se on mieltä asiasta.

Paritus on toista ihmistä koskevaa kauppaa ja siten oman moraalirajani tuolla puolen. Itsensä alapään myymisestä en viitsisi nähdä vaivaa.

Sen palkitsevuus tai adistavuus on jokaisen itse ratkaistava ja opittava elämään itsensä kanssa sovussa. Minkä taakseen jättää sen edestään löytää. Myynnin kriminalisointi on mahdoton valvottava, joten ei lisää kuolleita kirjaimia lakiin. Se vain yllyttää laittomuuteen. Yläpään myynti on paljon suurempi ongelma. Vasemmistoliitosta löytyi kaksi, jotka eivät yläpäätään myyneet ja henkiset huoraajat siirsivät heidät sivuun.

Totta kai he julkisesti sanovat niin. Jos minulta kysyttäisiin, lopetanko alkoholin juomisen, jos siitä tulee laitonta ja minun olisi pakko tai haluaisin vastata , niin totta kai vastaisin, että lopettaisin. Käytännössä en kuitenkaan lopettaisi, vaan etsisin pimeän Guinness tölkin jo heti seuraavana perjantaina. Tuo logiikka pätee, mutta eikö sitä pitäisi soveltaa sitten kaikkeen muuhunkin?

Samoin limsat, sipsit ja karkit. Monet urheilulajit sisältävät huomattavan loukkaantumisriskin ja ovat siten harrastajilleen vahingollisia.

Jos yllä lainaamani virkkeen ajatus hyväksytään, niin ne ja lukemattomat muut asiat tulisi kieltää myös. Korhosen vastaus vaikuttaa tahallaan väärinymmärtämiseltä. Suomessa kukaan tai vain hyvin harva prostituoitu myöntää tekevänsä tätä, sen sijaan tekevät hommaa anonyymisti, pyrkien siihen että ei tulisi julkiseen tietoon että hän myy ruumistaan.

Koska pelkävät leimaantuvansa joka voi vahingoittaa ihmisen elämää monella eri tavalla. Vertaus alkoholiin, karkkeihin tms on huono tai siis täysin kelvoton. Se, että prostituoidut pelkäävät leimautuvansa ei johdu heistä itsestään tai prostituutiosta yleensäkään, vaan vain ja ainoastaan leimaajista eli siis yhteiskunnasta.

Jos yhteiskunta hyväksyisi prostituution samalla tavalla kuin se hyväksyy kännäämisen tai karkin syönnin, eivät prostituoidutkaan pelkäisi leimautumista, vaan uskaltaisivat paljastaa henkilöllisyytensä.

Vertaus alkoholiin tai karkkeihin ontuu kyllä siinä mielessä, että edellä mainitut ovat oikeasti vahingollisia, kun taas sellainen prostituutio, joka perustuu vapaaehtoisuuteen ja jossa huolehditaan ehkäisystä ja tautien torjunnasta, ei vahingoita ketään.

Jos ja jos ja jos. Sinäpäs olet ahkera selittelemään virheitäsi. Huomautin vertauksestasi joka on kelvoton. Sattuiko huomautus sua noin paljon? Monet syövät karkkia tai juovat alkoholia salaa. He ilmiselvästi siis häpeävät toimintaansa. Siltä osin vertaus on siis edelleen ihan kelvollinen. Jos vastauksesi edes on vastaus kommenttiin niin sinusta logiikka menee näin: Tähän vastaan että vertauksesi on huono, kertoen että huoraus Suomessa on käytännössä anonyymitoimintaa jotta seksityöntekijä ei saisi stigmaa joka vaarantaa ihmisen koko tulevaisuuden.

Vastausviestisi tähän on järjetön. Jossittelemalla kuvittelet yhteiskunnan jossa huoraamisesta ei saisi haitallista stigmaa — tällainen yhteiskunta Suomi ei ainakaan ole — ja tässä kuvittelumaailmassasi karkinsyönnin vahingollisuutta omaan elämään voisi kenties verrata huorauksen aiheuttamaan vahingollisuuteen.

Tosiasiaa on kuitenkin se että huoraus on elämän kannalta vahingollinen ura, kuten Huhtasaari sanoi. Siis reaalitodellisuudessa, ei missään Korhosen kuvittelemassa yhteiskunnassa. Siitähän minä lähdinkin eli oletin, että huoraus olisi elämän kannalta vahingollista. Sen jälkeen toin esille kaksi muuta asiaa, jotka ovat myös elämän kannalta vahingollisia: Huhtasaaren ratkaisu ensin mainittuun vahingolliseen toimintaan oli sen kieltäminen, joten kysyin, eikö hän soveltaisi samaa ajatusta myös kahteen muuhun esittämääni elämän kannalta vahingolliseen asiaan.

Minusta tuo on ihan järjellistä ja kelvollista. Sun mielestäsi huorauksen aiheuttama vahinko loppuelämälle olisi rinnasteinen karkinsyönnin aiheuttamalle vahingollisuudelle.

Joten mielestäsi vertauksesi on järkevä, heh heh. Kaikista näkemistäni typeristä rinnastuksista tuo on kyllä omaa luokkaansa. Karkinsyönnin aiheuttama vahinko mielestäni suurempi, koska se tuhoaa hampaat, joita ei saa ikinä takaisin ja altistaa liikalihavuudelle, sokeritaudille ja lisäaineista riippuen vaikka mille. Argumenttini pointti oli kuitenkin johdonmukaisuuden vaatiminen, joten sen takia oletin, että nuo haitat olisivat samansuuruisia. On vaikea keskustella kahdesta asiasta samaan aikaan, joten siksi yritin rajata tämän keskustelun vain johdonmukaisuuteen ja jättää huoraamisen haitat oman keskustelunsa aiheeksi.

Vaikuttaa siltä että saivartelet, kääntäen keskustelun jopa terveysvaikutuksiin. Noin oletusarvoisesti kaikki esim suomalaisista aikuisista ihmisistä, jopa kansamme parhaat menestyjät, ovat syöneet karkkia joskus ja ammattiura ei ole tämän takia estynyt. Huoraamisen pointti on kokonaan eri: Mutta jatka vain saivartelujasi ja typeriä rinnastuksiasi.

Joita viestisi suurelta osin sisältävät ilman että rinnastuksillasi olisi mitään järkevää tarttumapintaa reaalielämään. Tuossa edellä kimmastuit siitä kun joku kirjoittaja suositteli Huhtasaaren kirjoitusta, sun mielestäsi se on epälooginen sisältäen olkiukkoja. Mutta kun oma antisi keskusteluun on juurikin tuossa nähtyä, minusta sun ei pitäisi edes puuttua muuhun "epäloogisuuteen" taikka sun arvioinneilla ei ole pienintäkään painoarvoa.

Tosin, tuskin tajusit mitä edellä kirjoitin, päätellen siitä millaisilla argumenteilla keskustelua käyt. Mutta jos sanot, että prostituutiosta on haittaa ammattiuralle sen takia, että yhteiskunta ei hyväksy prostituoitua, niin kyseessä on tautologia.

Informaatioltaan nollan arvoinen virke. Samanlainen kuin esimerkiksi toteamus "kauas on pitkä matka".

Tietenkin prostituutio on haitta henkilön ammattiuralle, jos siitä tehdään haitta. Jos minä olisin yrityksen työhönotosta vastaava ja päättäisin olla palkkaamatta jotakuta, joka on joskus elämässään pelannut biljardia, niin silloin biljardin peluu olisi aiheuttanut tälle henkilölle selkeän ja kiistattoman haitan.

Sillä kuitenkaan tuskin on mitään tekemistä sen kanssa, pitäisikö biljardin tasku- tai tavallisen version peluu kieltää lailla. Sun perusteluissa esiintyy aika usein sana jos.

Voisi tietysti kysyä puhummeko siitä reaalielämästä ja yhteiskunnasta jossa elämme vaiko jostakin kuvittelemastasi jos-todellisuudesta jollaisessa emme elä. Mua ei kiinnosta keskustelu tuossa jälkimmäisessä ympäristössä jossa perustelusi ehkä ovat valideja, eivät muualla.

Prostituutiosta ei ole haittaa ammattiuralle vain siksi että minä sanon asian olevan niin vaan siksi että yleisesti ottaen ollaan tuota mieltä ja etenkin seksityöntekijät ovat tuota mieltä. Ja sinä rinnastat karkinsyönnin haitallisuuden tähän haitallisuuteen. Kenties nuo kaksi haitallisuutta ovat rinnasteiset jossakin Korhosen jos-maailmassa mutta reaalielämässä eivät ole.

Mistäpä muustakaan kuin vastausviestistäsi. En näe sinne, en tiedä mikä on verenpaineesi tai kasvojesi väri vastaustasi kirjoittaessasi, en edes kuvittele tietäväni. Tuollaisiin seikkoihin päätelmäni eivät perustu. Aloit tivaamaan suosittelijalta perustelua, se vaikuttaa kimmastumiselta. No reaalielämässä seksin ostamista ja myymista ei siis kannata kieltää, koska se johtaa siihen, että kyseistä toimintaa harjoitetaan entistä enemmän piilossa ja kaiken valvonnan ulottumattomissa.

Huhtasaaren ehdotus voisi olla hänen tavoitteisiinsa ihan kelvollinen jos hänen ehdottamansa lait toimisivat, kuten hän toivoo niiden toimivan. Käytännössä ne eivät kuitenkaan niin toimi. Vain siksi, että Huhtasaari käytti tuota haitallisuutta perusteluna seksipalveluiden ostamisen ja myymisen kieltämiselle. Sen takia ollakseen johdonmukainen, hänen pitäisi vaatia myös muiden haitallisten asioiden kieltämistä.

Ahaa, eli perustelujen kysyminen on mielestäsi tivaamista, ja kertoo siitä, että kysyjä on kimmastunut. Nyt ymmärrän kommenttejasi paremmin. Osallistuin keskustelun säikeeseen kun kommentoit Huhtasaaren lausetta: Siitä me olemme tässä keskustelleet, emme siitä kannattaako seksin myymistä ja ostamista kieltää tämän asian takia. Kun nyt olemme yhdessä todenneet että seksinmyynnillä on haitallista vaikutusta tulevaisuudelle riippumatta siitä pitääkö asiaa oikeana vai ei ja riippumatta siitä haluaako asenteille muutosta vai ei — asiat ovat tietyllä tavalla halusimme tai emme kerrot että käytit karkinsyönnin aiheuttamaa haitallisuutta argumenttina vain siksi kun Huhtasaari sitä ja tätä.

Koita nyt viimein päättää onko rinnastus hyvä vai huono. Minusta se on edelleenkin tosi surkea rinnastus ja sun johdonmukaisuus-vaatimuksesi pelkkää potaskaa nekin. Jospa vain opettelisit hyväksymään myös sellaisia mielipiteitä jotka poikkeavat sinun omistasi. Vaan se että kun sait perustellun vastauksen kysymykseesi, vastasit siihen edelleen yrittäen osoittaa että perustelu on väärä. Tätä minä kutsun tivaamiseksi, ensin kysyt ja kun vastaus ei sinulle olekaan mieluisa, jatkat jankuttaen samalla aiheella.

Se että et näe mitään eroa sillä miten asian selitit ja miten minä sen selitin, kertoo puolestaan sinusta keskustelijana.

Huhtasaari pitää prostituutiota luonnostaan vahingollisena toimenpiteenä eikä siten että yhteiskunnan vallitsevat asenteet aiheuttavat ynseää suhtautumista ja muuta väheksyntää josta sitten seuraa henkistä pahoinvointia. Olettaen että ylläoleva pätee, miksi kieltää vain prostituutio eikä muukin todistettavasti haitallinen toiminta kuten vaikka superläskien pekoniburgereiden mussuttaminen? En näe mikä tässä on vikana. On ihan pätevää olettaa jokin väärä asia oikeaksi ja johtaa siitä absurdi lopputulos.

Korhonen itse ei toki usko että seksin myynnillä itsessään on luonnostaan pahoja sivuvaikutuksia - ne ovat seurausta yhteiskunnan suvaitsemattomuudesta. Kyllä minä ainakin olen koko ajan keskustellut nimenomaan siitä, kannattaako seksin myymistä ja ostamista kieltää tämän asian takia.

Valitettavan moni ajattelee noin. Johdonmukaisuus ei ikävä kyllä ole nykysuomessa kovin suosittu arvo. Huhtasaari, sinä ja kaikki muutkin saavat olla seksin ostamisesta ja myymisestä ihan mitä mieltä haluavat.

Minua ei kiinnosta Huhtasaaren mielipide asiaan, mutta kun varakansanedustaja alkaa ehdotella lakimuutoksia mielipiteensä perusteella, niin asia on aivan toinen ja se todellakin kiinnostaa. Et ainakaan minun kanssasi. Ahkerasti olet viestejäni kommentoinut mutta kerropas missä vaiheessa olen ottanut tuohon asiaan kantaa. En edes yritä puhua Huhtasaaren puolesta. Mutta jos hän vastustaa jotakin asiaa, siitä ei seuraa se että hänen pitäisi vastustaa myös jotakin toista asiaa ja sitäkin siksi että se on sinun mielestäsi "johdonmukaista".

Eipä sinunkaan auta kuin tyytyä siihen että Huhtasaari itse valitsee mitä hän vastustaa ja mitä ei. Et voi kertoa perusteita sille miten hänen on ajateltava kohdassa B mikäli kertoo miten ajattelee kohdassa A. Tämän seuraamiseni perusteella ei liity mihinkään muuhun, muissa aiheissa saatat kunnostautua hienosti susta saa sen vaikutelman että olet saivartelija ja sua kiusaa se että joku ihminen on jostakin asiasta eriä mieltä kuin sinä.

Kiinnostaako sua tämä asia tässä blogissa jos edes Huhtasaaren mielipide seksinostoon ei kiinnosta? Kuittasit episodin niin että se oli sun puoleltasi kysymys vaikka eihän asia noin ollut. Vaikka se toinen hlö, nimeä en muista, olisi vastannut sulle uudelleenkin, niin etköhän olisi jankannut asialla niin kauan kuin hänen kantansa olisi ollut sulle epämieluisa. Ja koko ajan sun mielestä kyseessä olisi vain kysyminen sun puolelta.

Minun mielestäni sun kaltaisen henkilön kanssa keskustelu on kuin hakkaisi päätä seinään. Tai ehkä sulla on vain ihan liikaa aikaa ja kuluttelet sitä kiistellen ihmisten kanssa netistä ja vieläpä silloin kun sua ei edes kiinnosta sen toisen mielipide asiaan liittyen.

Ei, mutta kun Huhtasaari ehdotti lakimuutoksia, niin tilanne on toinen. Omassa elämässään jokainen saa toimia niin epäjohdonmukaisesti kuin haluaa, ja minä jopa puolustan kaikkien oikeutta siihen, mutta kun ryhdytään rajoittamaan muiden elämää, niin johdonmukaisuus on minusta ensiarvoisen tärkeää. En hänen omassa elämässään, mutta kun hän yrittää puuttua muiden elämään, niin silloin mielestäni voin. Kunhan mielenkiinnosta kysyin, kun moitit minua siitä, että kysyn perusteluja, ja kritisoin, jos saamani perustelu on mielestäni huono tai väärä.

Minusta se on ihan luonnollista ja ymmärrettävää. Sitä samaahan sinäkin tässä koko ajan teet. Ja kerran vielä pojat: Minua kiinnostaa Huhtasaaren esittämä lakiehdotus , ei henkilökohtainen mielipide. Suomalainen oikeusjärjestys on semmoinen, että sitä itse vastataan urasta ja taloudellisesta asemasta.

Eli jos talous on kuralla niin sen katsotaan olevan oma vika ja johtuvan aiemmin tehdyistä valinnoista. Tämä näyttäisi sopivan hyvin suomeen koska jos suomessa vaikka tekee konkurssin niin sehän leimaa ainakin kymmeneksi vuodeksi ja jos putoaa köyhyyteen niin siellä on tarkoituskin olla pitkään.

Että jos joku tekee uravalinnan seksityöläisenä niin se ja sen seurausten katsotaan olevan oma asia. Prostituutiota paheksuvat etenkin blogistin kaltaiset feministit, jotka näkevät maksullisen seksin perusarvojen vastaisena, sillä uhkaahan se naisen seksimonopolia neljän seinän sisällä. Yksi kiristyskeino vähemmän, eli ei mikään hyvä juttu. Seksi on kaunis ja luonnollinen asia. Se on ihana tapa osoittaa kumppanilleen rakkautta ja kunnioitusta.

Parisuhteessa seksin tulisi perustua toisen aitoon haluamiseen. Ei kiristykseen tai aineellisten vastikkeiden saamiseen. En minä haluaisi sellaista parisuhdetta, jossa joutuisin "kiristämään tai hankkimaan miehelleni auton, että hän suostuisi kanssani seksiin". Kokisin sen hyvin nöyryyttävänä. Näin tietysti ideaalitilanteessa, mutta joskus asiat eivät mene niin kuin pitäisi. Kaikki eivät esimerkiksi pääse parisuhteeseen vaikka haluaisivatkin.

Kaikki eivät myöskään saa seksiä upealla ulkomuodolla tai hurmaavalla luonteella. Lue tositarinaan perustuva sarjakuvaromaani "Paying for It" kuullaksesi miehestä, joka on oikein tyytyväinen siihen, että hän maksaa seksistä.

Voit tuntea olevasi parempi ihminen kuin hän - ja ehkä oletkin siinä mielessä, ettei kyseinen mies ymmärrä Todellisesta Rakkaudesta kovin paljoa. Mutta Sinun ei tarvitse tehdä hänen kaltaisten ihmisten elämää entistä säälittävämmäksi kieltämällä jotain, mikä on heille parempi kuin ei mitään. Ulospäinsuuntautuneilla ihmisillä on usein sellainen havaintoharha, että kaikki muut ihmiset ovat täsmälleen samanlaisia kuin he itse.

Jos Sinä ymmärrät, mitä Todellinen Rakkaus on, se on Sinun lahjasi. Siitä ei tarvitse tehdä muiden taakkaa. Kuukauden ja varmaan koko vuoden paras kommentti! Harmi, kun ei voi suositella kuin yhden kerran. Saanko lainata tuota ajatusta, jos saan jokus väsättyä aihetta sivuavan artikkelin.

Kuka ketä haluaa aidosti ilman ajatusta nauttimisesta ja hyötymisestä? Aidot asiat ovat yhdentekeviä tai haitallisia, kärsimystä aiheuttavia, yksilölle joidenkin kolmansien osapuolten hyväksi. Miten suhtaudut siihen, jos seksistä maksetaan jollain muulla tavalla kuin euroilla? Haluatko kieltää senkin, vai koskisiko lakiehdotuksesi vain euroilla tai jonkin toisen valtion virallisella valuutalla maksamista? Toivon ettei kukaan suostu sellaiseen parisuhteeseen. Maksaminen tarkoittaa tässä, että maksajalla on jotain luovutettavaa, mitä toinen pitää arvokkaana vaihdon välineenä.

Se ei välttämättä ole mitään seksuaalista. Nimittäin liitoissa sekä homojen että heteroiden välillä tuppaa olemaan useinkin niin, että toinen osapuoli haluaa seksiä, toinen vaikkapa turvallisuutta ja asemaa.

Miten niin muka ei voisi kieltää lailla? Itsekin toteat artikkelissasi, ettei laki vielä tarkoita sitä, että sitä kaikki noudattaisivat. Oleellinen pointtisi oli, että laki kertoo, kuinka vallanpitäjät haluaisivat ihmisten elävän. Jos he haluaisivat, ettei kukaan suostu seksiin esimerkiksi parisuhteensa säilyttääkseen, niin kyllä he voivat säätää siitä lain moraaliseksi ohjenuoraksi aivan samalla tavalla kun he voivat säätää prostituution kieltävän lain.

Eikö paljon surullisempaa ole, että kaikenlaiset hiipparit katsovat oikeudekseen sotkeutua muiden yksityisasioihin?

Onko moraalitonta se, että köyhä kaunis nainen tarjoaa itsensä jollekin rikkaan rumalle miehelle koko loppuelämäksi ja vielä synnyttää tämän rumat lapset? Miksi naiset naivat vapaaehtoisesti isiensä ikäisiä poliitikkoja? Vainko lehtiin päästäkseen tuulettamaan naiseuttaan ja menestystään miesmaailmassa? Kyllähän seksiä käytetään suomessa esimerkiksi vastikkeena edulliselle vuokralle.

Tämmöistä bisnestä on pääkaupunkiseudun sijoitusasuntojen omistajilla vaikka, että tarjoavat persaukisille opiskelijoille edullista vuokraa kerran kuukaudessa tehtävää palvelusta vastaan. Asiaa ei tietenkään tarvitse kirjoittaa mihinkään eikä tuo ole lain tulkinnan mukaan muusta kuin asunnon vuokrauksesta. Ja asunnon omistaja toki päättää kenelle vuokraa ja kyllähän tuo varmaan toimii kun on sitä asuntopulaa halvoista yksiöistä.

Miten tuo on mahdollista? Tuohan on sama kun, että huumekauppiaat saisivat oikeuden ansiosidonnaiseen sairauspäivärahaan ja eläkkeeseen. Googletin aiheesta ja löysin tälläistä: Mikäli toinen tahallaan houkuttelee toisen tahalliseen rikokseen tai tämän rikoksen rangaistavaan yritykseen, tuomitaan tämä yllytykseen syyllistynyt samalla tavoin kuin rikoksen tekijä, nk.

Tämä on ilmeisesti mahdollista vain Ruotsissa ja prostituution kohdalla. Siis se, että rikollisella toiminnalla ansaittu elanta kerryttää eläkettä ja sairauspäivärahaa.

Ruotsalaisen totuuden mukaan prostituoitu on aina ostajan uhri ja siksi häntä ei voi syyttää tai syyllistää mistään. Perussuomalaisten luulisi olevan kiinnostuneita erityisesti siitä, miten tarina ihmiskaupan uhrista loppuu todellisuudessa.

Meillähän esiintyy näitä kertomuksia ulkomaalaisesta ihmiskaupan uhrista, nykyajan orjakaupan uhrista, joka huijataan ja houkutellaan Ruotsiin, tai johonkin Euroopan maahan, ja jolle sitten käy huonosti. Nämä kertomuksethan ovat kirjailijoiden ja viihteen alan käsikirjoittamia, joten tarinan loppu vaihtelee. Moodyssonin tarinassa ihmiskaupan uhri teki itsemurhan.

Sofi Oksasen tarinassa taas uhri pelastui, kun julmat ihmiskauppiaat ammuttiin. Mutta mitä tapahtuu todellisuudessa. Britannian tapauksista löytyi raportti netistä, ja joitakin kymmeniä naisia oli autettu ihmiskaupan uhriksi joutumisen vuoksi Britanniassa. Näistä kaksi valitsi palaamisen kotimaahansa, ja muut jäivät Britanniaan odottamaan päätöstä oleskeluluvasta. Oleskelulupaan olikin hyvät mahdollisuudet, sillä näille naisille jäjrjestettiin lakimies auttamaan oleskeluluvan hankkimisessa, ja yleensä pysyvä oleskelulupa järjestyikin naisille.

Ihmiskauppatarina sai siis näiden naisten kannalta onnellisen lopun, ja laittomasta siirtolaisesta tuli laillinen, ja naiset onnistuivat lopulta siinä tavoitteessaan, jota he olivat matkaan lähtiessään tavoitelleet. Ei näillä oleskeluluvilla kuitenkaan mitään todellista merkitystä siirtolaisuuteen ja maahanmuuttoon ole, sillä todellisuudessa ihmiskauppa on äärimmäisen vähäistä.

Ihmiskauppapuheessa onkin kyse myytistä, jolla maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvat pelottelevat meitä maahanmuuttajien mukanaan tuomalla rikollisuudella. Tuo ostaja vankilaan, ei myyjä, voisi olla periaate, jonka voisi soveltaa huumekauppaan.

Ruotsin lain takana olevassa ajattelussahan myyjä nähdään uhrina, joka myy olosuhteiden pakosta. Kuin myös ehdonalaisessa vankeudessa olevien jättisuuriin lukuihin. Vankiloissa olevista huumesodan vuoksi pidätetyistä valtaosa on mustia. Huumeiden vastainen sota voidaan siis nähdä siten, että hillitäkseen valkoihoisten huumeiden käyttö, amerikkalaiset tuomitsevat niitä myyvät afrikkalaisperäiset vankilaan.

Malli, jossa huumeiden ostajat, eivät niiden myyjät, joutuisivat tuomille, johtaisi siihen, että huumeita ostavat valkoihoiset jotuisivat lain kynsiin, ja afrikkalaisperäiset myyjät säilyttäisivät vapautensa.

Samalla tavoin me suomalaiset annamme kovia vankeusrangaistuksia huumeita välittäville ja salakuljettaville virolaisille ja vironvenäläisille.

Voisimme harkita myös mallia, jossa emme syyttäisi maahanmuuttajia ja ulkomaalaisia huumeongelmastamme, vaan alkaisimme rangaista käyttäjiä. Ilman huumeiden ostajia ei olisi diilereitä eikä salakuljettajia. Blogisti muisti vielä otsikossa mainita että myös mies voi myydä itseään. Sen jälkeen hän sen unohti ja keskittyi maalaamaan maailmaa jossa nainen on uhri ja mies sika. Itse en huomannutkaan, koska pidin kai niin itsestään selvänä, että otsikossa esiintyvä mies-sana on vain hämäystä.

Naisprostituutiota on huomattavasti enemmän kuin miesprostituutiota. Siksi keskityin siihen liittyviin ilmiöihin. No blogin otsikko antaa ymmärtää että miestenkään alapää ei saisi olla myytävissä.

Mutta se käsitys kyllä karisee blogia lukiessa. Seksin ostaminen ja myyminen tulisi olla kiellettyä. Molemmista tulisi rangaista sukupuoleen katsomatta. Mihin aikuinen ihminen lakeja tarvitsee? Äly hoi järki älä jätä! Ihmisyys pitää sisällään määrätyt asiat, joita on turha lakiloilla tähdentää.

Tuo on ainoa asia, jossa olen tässä keskustelussa kanssasi samaa mieltä. Jos seksin ostaminen kielletään, niin ehdottomasti pitää kieltää myös myyminen. Lisäksi rangaistusasteikossa tulee ottaa mallia huumelainsäädännöstä, eli myymisen tulee ehdottomasti olla raskaampi rikos kuin ostamisen.

Jos prostituutio on mielestäsi vain ammatti ammattien joukossa? Sitten sinä jäisitkin työttömäksi omalta alaltasi. Työllisyystilanne olisi niin huono, että muuta työtä ei olisi tarjolla kuin prostituoidun työ. Et saisi työttömyyskorvausta, koska työvoimatoimistossa olisi sinulle tarjolla prostituutiota esim. Siihen "ammattiin" ei ole tähän mennessäkään ollut olemassa koulutusta, puhumattakaan tutkintoa, joten se ei ole ongelma.

Kuvailemasi skenaario ei ole realistinen. Ei työvoimatoimisto nytkään pakota ihmisiä ihan mihin tahansa työhön. Ketään ei pakoteta esimerkiksi laulajan, palomiehen, patologin tai sotilaan ammattiin, jos on selvää, että henkilö ei kyseiseen työhön pysty. Mitä tulee työskentelyyn homoseksuaalien bordellissa, niin ei, en usko, että pystyisin siihen työhön. Se ei kuitenkaan ole tämän keskustelun kannalta oleellista.

Jos joku siihen työhön pystyisi ja haluaisi siihen mennä jos esimerkiksi palkka olisi houkuttelevan suuri , niin kyllä hänellä pitäisi olla oikeus sitä työtä tehdä.

Kohdistaisin myös omaisuusrikokset vauraisiin päättäjiin jotka ovat vastuussa asiasta. Kaikelle työlle tekijälle löytyy tekijä ihan vapaaehtoisesti kun maksetaan tarpeeksi. Siksi työstä pitää voida kieltäytyä. Se on hyvä systeemi ohjaamaan sitä, että suomesta puuttuu todelliset minimipalkat että on juuri ja juuri kurjaan elämään riittävä pieni raha jos ei ole muita tuloja, riippumatta siitä onko niitä ottanut vastaan vai ei.

Kaikkien tulonsiirtojen pitää olla automaattista ellei rahaa tulee töistä tarpeeksi. Tuo ei ole kelvollinen selitys. Suomessa, kuten Ruotsissa ja muissakin pienissä Pohjoismaissa ns. Nyt ne pitää eliminoida, kun maa on EU: Eli asiat tulee pystyä sijoittamaan ns. Siinäkään ei ole kyse "seksistä," vaan "kuluttajansuojasta. Prostituutioon liittyviä "tosi laittomia ilmiöitä" voivat olla siihen pakottaminen, vastaava orjakauppa, avuttoman hyödyntäminen, jne.

Ei valtio saa terveessä syteemissä sekaantua täysvaltaisten aikuisten asioihin. Sellaisen oikeuden promovointi tosi rikollista. Jos Ruotsi sen sallii ja tekee, asia tulee tutkia rikoksena. Eli olet onnistuneesti totalitarismin ja autoritarismin juurissa. Ne tulee kitkeä, niitä ei tule lannoittaa. Ei huono bloginaihe tai kirjoitus. Foorumin vakionaamat tietysti heti teilasivat ehdotuksen.

Itse kyllä saattaisin kannattaa prostituution kriminalisoimista. Siis jos kyse on siitä, että sekä ostamisesta että myymisestä seuraa sanktioita oikeudessa.

Parempi tilanne on silti mielestäni se, että näitä transaktioita mikä termi? Seksin myynnin kieltäminen ei tietenkään etene Suomen lainsäädöntöelimissä mihinkään. Silloinhan jotkut tahot joutuisivat tavallaan tunnustamaan, että seksiä myyvä henkilö ei suinkaan ole uhri ja hyväksikäytetty.

Seksinostokieltolakia tullaan kyllä saamaan lainvoimaiseksi niin kauan kuin Ruotsin feministiblokki on voimissaan. Ja sen voimien ehtymistä odotellessa ei kannata pidättää hengitystään, koska se on valjastanut koko ruotsalaisen yhteiskunnan palvelukseensa.

Ruotsinkielinen oikeusministerimme saakin ohjeet lain ajamiseen ilmeisesti suoraan Ruotsista. Mielenkiintoisena lisänsä tähän soppaan heitti T. Suurin osa tästä miesten myymästä seksikaupasta tapahtuu kuitenkin homoseksuaalien kesken. Aihe on niin tabu, että asiaa käsittelevä blogi poistettiin tältäkin palstalta muutama kuukausi sitten. Minä en ainakaan ole ostanut mitään seksiä etelästä.

Varoin gigoloita nuorena, vaikka sainkin niitä kimppuuni. Ne halusivat todennäköisesti vain seksiä, kuten oli varoitettu. No, yksi italiaano sitten eksyi ihan poikaystäväksi, jonka kanssa pidettiin ahkerasti yhteyttä, kun oli sama mielenkiinnonkohdekin ammatin suhteen.

Minusta nuo gigolot nyt paremminkin käyttävät p-maalaisia nuoria tyttöjä hyväkseen. Osahan niistä on 4-kymppsisiä, ja juoksevat vuotiaitten perässä. Minut yksi tuntematon yritti jopa raiskata. Ja kun sinä et ole sitä tehnyt, niin sitä ei ole voinut tehdä kukaan muukaan nainen. Antalyassa on hyvää tarjontaa naisille. Sinne vain ostoksille muiden turistinaisten, kuten norjalaisten ja ruotsalaisten mukaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *