keyboard_arrow_right
Nainen eskortit Kemi

Pieksämäki web kamera pop pankki lahti

pieksämäki web kamera pop pankki lahti

Asiakaspalautten osalta pyydämme sinua olemaan yhteydessä ensisijaisesti pankkiin. Voit halutessasi olla yhteydessä myös ulkopuolisiin tahoihin. Täytä korvaushakemus tai tee vahinkoilmoitus, niin käsittelemme asiasi. Korvauksenhakulomakkeet ja vahinkoilmoituslomakkeet löydät tästä.

Konserni ja IR Verkkopankki. Henkilöasiakas, hoida pankki- ja vakuutus­asiasi kun se sinulle sopii. Mobiili­verkkopankissa on tärkeimmät toiminnot, joita voit tarvita liikkeellä ollessasi. Yritys­verkkopankissa hoidat yrityksen pankki- ja vakuutusasiat. Asiakaspalvelu klo Yritysasiakaspalvelu klo Verkkopankin sulku 24h Korttien sulku 24h 0 Vakuutusasiat klo  Vahinkokäsittely klo 8. Jätä yhteydenottopyyntö Anna palautetta. Asiakaspalvelua myös sähköisesti POP Pankin käyttäjäystävällinen verkkopankki mahdollistaa päivittäisten raha-asioiden hoitamisen, rahastomerkintöjen tekemisen ja yhteydenpidon pankkiin turvallisesti ja vaivattomasti.

Verkkopankki Verkkopankin lisäksi voit hoitaa päivittäisiä raha-asioita myös mobiilipankin avulla. Verkkopankkiohjeita Etusivu Etusivulla näytetään kooste pankkipalveluistasi sekä ilmoituksista, tiedotteista ja sinulle pankista tulleista viesteistä.

Etusivulta voit siirtyä eri toimintoihin joko ylävalikon linkeistä tai etusivun eri osioissa olevilla painikkeilla. Muokkaa verkkopankkia — toiminnossa voit määritellä palvelun aloitussivun. Muokkaa verkkopankkia — toimintoon pääset viemällä hiiren osoittimen näytön yläosassa näkyvän nimesi kohdalle. Aloitussivu voi olla Tilitiedot oletus , Varat tai Sijoittaminen.

Tilit ja kortit Tilit ja kortit — osion etusivulla näytetään kooste tilien saldoista ja käyttövaroista, niiden tilien osalta, jotka olet halunnut näytettävän verkkopankissasi. Kunkin tilin tai kortin kohdalta pääset tarkastelemaan ko. Tältä sivulta pääset myös siirtymään joko uuden maksun tekemiseen tai uuden kortin hakemiseen ko.

Maksut Maksut — osion etusivulla näytetään kooste vahvistettavista ja erääntyvistä maksuista sekä e-laskuista.

Osion ylävalikossa olevien linkkien kautta pääset kätevästi siirtymään eri osioiden välillä. Maksut — osiossa voit maksujen maksamisen lisäksi tehdä uusia e-laskusopimuksia tai tarkastella sinulle tulleita e-laskuja.

pieksämäki web kamera pop pankki lahti

Korvauksenhakulomakkeet ja vahinkoilmoituslomakkeet löydät tästä. Konserni ja IR Verkkopankki. Henkilöasiakas, hoida pankki- ja vakuutus­asiasi kun se sinulle sopii. Mobiili­verkkopankissa on tärkeimmät toiminnot, joita voit tarvita liikkeellä ollessasi. Yritys­verkkopankissa hoidat yrityksen pankki- ja vakuutusasiat. Asiakaspalvelu klo Yritysasiakaspalvelu klo Verkkopankin sulku 24h Korttien sulku 24h 0 Vakuutusasiat klo  Vahinkokäsittely klo 8. Jätä yhteydenottopyyntö Anna palautetta.

Lainalaskuri Asuntolainalupaus heti Talon kustannuslaskuri Autovakuutuslaskuri. Pankkipalvelut Hae asuntolaina Hae opintolaina Tee korttihakemus. Vakuutukset Osta kotivakuutus nuorille Osta ajoneuvovakuutus Osta henkivakuutus.

Aloitussivu voi olla Tilitiedot oletus , Varat tai Sijoittaminen. Tilit ja kortit Tilit ja kortit — osion etusivulla näytetään kooste tilien saldoista ja käyttövaroista, niiden tilien osalta, jotka olet halunnut näytettävän verkkopankissasi. Kunkin tilin tai kortin kohdalta pääset tarkastelemaan ko. Tältä sivulta pääset myös siirtymään joko uuden maksun tekemiseen tai uuden kortin hakemiseen ko.

Maksut Maksut — osion etusivulla näytetään kooste vahvistettavista ja erääntyvistä maksuista sekä e-laskuista. Osion ylävalikossa olevien linkkien kautta pääset kätevästi siirtymään eri osioiden välillä. Maksut — osiossa voit maksujen maksamisen lisäksi tehdä uusia e-laskusopimuksia tai tarkastella sinulle tulleita e-laskuja. Lainat Lainat — osion etusivulla näytetään kooste sinulla olevien lainojen saldoista.

Osion etusivun kautta pääset myös siirtymään lainalaskureihin tai tekemään lainahakemuksen. Lainat — osiossa voit myös tarkastella mm. Sijoitukset Sijoitukset — osion etusivulla näytetään kooste sinulla olevasta varallisuudesta jaoteltuna eri varallisuuslajeihin, kuten esim. Etusivulta pääset suoraan siirtymään joko rahastojen merkitsemiseen tai tarkastelemaan tietyn rahaston tarkempia tietoja. Etusivulla olevien painikkeiden avulla pääset näppärästi avaamaan sijoitustilin tai siirtymään rahastosäästölaskuriin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *