keyboard_arrow_right
Nainen eskortit Kemi

Angie koks suomi keskustelu kuhmo

angie koks suomi keskustelu kuhmo

No nyt, kun koulujen purkupäätös on tehty, on tilaisuus ottaa kantaa mitä koulujen tilalle? Puisto, kerrostalo vai jotakin muuta? Pitää olla tyhmä, jos ei osaa laskea Kuhmon kaupunginjohtajan liikkeitä. Täys poliitikko on tämä ämmä, luulee pääsevänsä Paula jalanjäljille.

Ei olisi koskaan pitänyt valita virkamieheksi! Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Paikkakunnat Kainuu Kuhmo. Tytti Määttä Pitää olla tyhmä, jos ei osaa laskea Kuhmon kaupunginjohtajan liikkeitä. Kyllä minulle tuli hyvin selväksi käynti Lääkärin luon.

Oli joku Venäläinen Lääkäri joka ei osa. Ihmetyttää kovasti nykyajan kasvatus. Poika alaikäinen kahdeksas luokkalainen. Tupakilla käy Veteraanitalojen nurkilla ja natsat n. Ette ole pitkään aikaan jutelleet Tokmannin tyttöjen kassatervehdyksiä, ette myöskään heidän käytöks. Paikallislehti Kuhmolaisessa oli kirjoitus jonka kirjoittanutPeura-Trans Oy: Siis jos hän on huolissaan El. Kaupunginjohtajan ei peittele poliittista suuntaut.

Olin aika yllättynyt kaupungunjohtajan edesottamuksista Keskusta puoluekokouksen yhteydessä. Kaiken kruunasi Keskustan paraatiin osallist. Hankaniemen hautuumaalle on ilmestynyt ihmeellinen telttakatos ja outoja kaivelijoita. Onkohan kyse laajamittaisesta operaatiosta kuhmolaisen dna-peri. Ei ne naiset syliin tule ainakaan teidän rivoilla puheilla.

Kuhmossa on kivoja miehiä,kun eivät puhu härskejä. Tytti Määttä Pitää olla tyhmä, jos ei osaa laskea Kuhmon kaupunginjohtajan liikkeitä. Mitä ihmettä sinä nainen höpiset?

Mitäs mies siellä höpisee? Kohta tulee kohtuuhinnalla osuuskunta tuo naiset sa maan rahaan jokaperukkaan sotenaiset kuitua myöten tulevat megatkin näkyy teräväpiirtona vieksijämyöten ei haitaa kohta että mansikit mäni korkealaitaiseen,tummeliakin on lehmäin jäleltä puoli tynnyriä sitä kun sipaisee näpylähanskaan ja näyttöpääte tulille kuitutytöt ei petä ei jätä niinku iivantiirantytöt teki.

Kaiken maailman landehomoja sitä kuhumossa onkin. Arinasa o sotepeketija tarjouksessa käyhä hakemasa vaikka valavojasi kanssa,eihän ne heti sua avohoitoon laske. Tai tule ryypylle naapuriin,tule sellaisena ku olet. No tietty normi suhteen hyvän oululaisen hyvätapasen juoppo leskenkanssa joka ei jaksa juoda ihan kaikkee ja tarjoo mielellään pirtuu palanpainikkeeks ja jos. Kaverillani Onnilla oli 60 luvulla varma iskureppikki" Ujonapoikamiehenä esitän neidille että kävisikö nopea yhdyntä", huumori tytöt päästi kirkkaat naurut joka harvoin saatoi johtaa Onnin tavottelemaan toimenpiteeseen , tosikot tavotteli käsilaukun kiertolaalilla Onnin korvallista, uskovaiset ja "kiltit työt" loivat katseen kenkiensä kärkeen ja pakenivat paikalta.

Ehdotan pientä korjausliikettä persoonaan jos haluaa naisten kiinnostuvan. Unohda rivot puheet ja kännit. Nämä jos on kondiksessa niin menestys on taattu, ulkonäöllä ei ole merkitystä. Eihän Kuhmossa ole kohta enää muita kuin työtä tekemättömiä juoppoja ukkoja.

Kunnollista ja fiksua miestä et täältä löydä, valitettavasti. Taidat katsastella vääristä paikoista. No kuka tässä naesta nyt ku kesähi on tuossa ovella onkae sitä muutahi nyt se naesentorvi oottojaa sinnuu sittä pimmeämällä syssyllä nyt rotie äijjä ensinnäe kalastaa pittää katella senssit pyyvystää ei niinkää luvan perästä sorsastaa marjastaa mehtälinustaa kalastaa hirvestää ja siinä välissä salakaataa.

Ja ponua keittää ja sala kaataa ja juosta rajahirviin eistä pakkoon ja salata ihtesä johoni jorroon etteivät löyvvä siinä sitä ennen pirtti koppelloo hommoaon.

Että toinen ponupoika, toista tässä ketjussa kosiskelee. Kaikki käy täällä pitää soveltaa tiukka ahteri kännissä voi olla parenpi ku tikapuut kuhmossa kaikki sallittakoon akka tiukassa. Hän on myrkyttänyt kehonsa alkoholilla ja roska ruualla. Lauantain sauna kaljapäissään ei aivan riitä. Pukeutuu joko verkkareihin tai metsästysvaatteisiin.

Omistaa rippipuvun, joka ei mahdu päälle ja estää juhliin osallistumisen. Kiinnostunut enemmän eläinten tappamisesta kuin naisen huomioimisesta. Kuhmoon pitää saada mahanmuuttaja miehiä. Ei ole olemassa epäsiistiä,rumaa tai liijan vanhaa miestä, miehellä on vain liian vähän rahaa. Kaverillani Empulla oli tähänkin lyömätön totuus. Perustelu jos mies laittaa pöydälle miljoona euroa ja lupaa antaa paikalla olevalle naiselle mikäli nainen suostuu yhtyntään hänen kanssaan, jos nainen ei suostu hän on tyhmä ja jos hän suostuu yhdyntään hän on huora!

Ei ole olemassa rumia naisia, on vain liian vähän vodkaa. Raha tekee vaikutuksen,hyvä käytös korvaa rahan ja nainen ei ole orjasi. Ainahan varakkaalla naisella on jonkunlainen munansaatimahdollisuus. Hyvä Lissu ; ei naisekaan tarvitse puutteessa kärvistellä mikäli tilinsaldo on sopivan suuruinen ja omassa metsässä on muutama kymmenen hetaaria hakuukypsää petäjää. Tämöisellä itsenäisellä riittää käytökaluja jokaiseen tarpeseen! Nantehan aikanaan asusteli poikamiehenä tässä kotitalossaan, Hyrynsalmen Paljakassa.

Sattui sitten paikallislehden toimittajatyttö haastattelemaan Nantea. Koska Nante oli lähes erakko ja selkeästi myös puutteessa elävä poikamies, kysyi toimittaja miten Nante hoitaa "ne asiat". Nante näytti pihalla olevaa koivua ja sanoi, että tuossa koivunkolossa ne on ne sexiasiat joutunu hoitamaan. Toimittajatyttösellä kävi Nante sen verran sääliksi, että hän nosti hameensa, pyllisti ja sanoi, että nyt olisi koivunkoloa parempaa tarjolla.

Silloin Nante yhtäkkiä potkaisikin toimittajaa persuuksille, joka lensi siitä mahalleen lattialle. Mikäs meitä Kuhmon naisia sitten vaivaa että kuitenkin miehiä etsitään muualta vaikka täältäkin löytäisimme varmasti melkein kaikenlaiset vaatimukset täyttäviä kavereita On Kuhmossa kaksi kyvykästä naistenmiestä. Timoniemen ja Lentuan rouvat. Toinen antaa lohdun etelä-Kuhmon rouville. Fiksuja herrasmiehiä,hyvä elake molemmilla ,neliveto ja aisa vailla vertaa.

Kyllä siinä sarkaa riittää kahdellekin teräsmiehelle. Änätin ajattelija muutti Thaimaaseen. Nainen,jos et välitä noista räkänokkapojista niin nyt on tarjolla kunnon ukkometso kaikilla herkuilla ja paineet on kyllä kohdallaan. Ilmoita minulle tällä palstalla niin sovitaan aika ja haen sinut viikonlopuksi peräkamariini ja pannaan elämä risaiseksi jotta torakat tippuu hirsien välistä ja pikkulinnut puista.

Kiitos Sinulle jo etukäteen ja muuten, nyt on sitä tummeliakin. Tummelia, jos on niin saa sinne salattuun paikkaan kokkeilla. Asustan täällä muumilaaksossa ja rahhaa ei ole linjuriin, jotta saapi hakea. Paras on Kuhmomainen jaktipukumetsästäjä ,maankuuluisa susenpelkääjä.

Kostamuksesta tuon tatjanan patjana ja aihdan kun kyllästyn, ei tarte kuhmon isopersijen perää katella. Olen vuokrannut Kuhmosta mökin kesänviettoon. Missähän ne paikalliset homomiehet kokoontuvat? Pitääkö paikkansa, että Kuhmossa homomiehillä on vihreät vaatteet?

Nesteenkahvio on paras paikka, joku Paavon siellä porukan vetäjänä! Sitä reikää juuri haettiin. Onko se vetäjä oikea- vai kaappihomo. Onko niillä vihreät jahtipuvut? Käyttävätkö korvarenkaita, tai muita yleisiä merkintöjä? Ei viitsisi vieraassa paikassa mennä kyseleen tyhmiä kunnanjohtajalta, jos ei ola alan miehiä. Mänin semmoseen pullapuotiin ostamaan perunapiirakkaa. Vieressä asioinut erämies heti kyseli, jotta eikö ripsipiirakka kiinnosta. Heti pääsin Syväjärvelle jahtimiesten kanssa saunaan.

Otettiin olutta ja vähän muutakin. Pidettiin sitten myös miesten kivaa. Kyllä Paavon tunnistaa porukasta himokkasta katseesta, sillä Paavo ei ole syönnyt lihatuotteita vuosikausiin hän oikea kasvissyöjä, kyllä Paavolle lihakin kelpaa imeskeltäväksi ja lihasta irtoavat nesteet ovat hänen suurinta herkkua ja vitamiinen lähde! Kalasaaliit ovat olleet uskomtomia, Korvasienien keruulla on pystynyt maksamaan mökin vuokran ja ylikin on jäänyt.

Näin pienellä paikkakunnalla on yllättävän paljon miehiä, jotka ymmärtävät poikamiehen poltteen. Mistä tulee jactmies,littuun painunut niska,isopäinen,kalju,haisoo kuselle. No Kuhmolainen peuransuojelia,suenpelkääjä akan mekon alta piilosta tullu haukkomaan raitista ilimoo.

Missä naisia on kivoja semmosia häh??!!! Olen 8 vuotias ja mitä tämä on? Kuhmolainen mies voittaa helposti Turkulaisen.

Turkulainen on tunnetusti suomen tyhmin. Kuhmolainen mehtämies voittaa läntisen kaimansa Turkulainen mies heitettiin ulos Imatran Valtionhotellista, ja masturboi ulkopuolella, koska portsari sanoi: Olen miettinyt tässä auton vaihtoa ja miettinyt, että mikä auto sopisi parhaiten näille leveysasteille.

Bemari on nyt hyvin suosittu, mutta takavetoisena jää helposti sutinaan hankeen. Audi on liian pramea näille raiteille. Mikäli jollain on myynnissä alle 50 tkm ajettu automaatti Toyota niin voi tuoda sen näytille.

Olen maanantaina Shellin kahviossa n. Klo 12 ja sitten jokapäivä samaan aikaan, kunnes kaupat syntyy. Mikäli on hyvin pidetty enemmänkin ajettu huomioidaan. No nyt minä ymmärrän miksi Kuhmossa silloin tällöin käydessäni niin helposti pillua saa. Mistä nä soat ku minä en vaekka oun asunna teällä koko ikäni? Eikö sitä ossoa kyssyö vae mikä satana siinä ON?? Kuhmossa saa kyllä helposti. Naiset on kiimassa, koska miehet ovat metällä tai kalassa tai miesten hommissa. Kapakkiin ei tarvitse mennä.

Asian voi esittää suoraan vaikka kaupassa tai miksei kadullakin. Tekee vain tikusta asiaa ja kun keskusteluyhteys on auki niin pamauttaa suoraan. Ulkopaikkakuntalaiset ja erityisesti ulkomaalaiset ovat erikoisasemassa. Monesti heidän ei tarvitse pyytää, vaan heiltä pyydetään. Miehen puutteessa ei myöskään tarvitse olla, mikäli hyvin vaatimaton mies käy. Kuhmo on suomen homoystävällisin paikkakunta. Homoja on paljon ja he käyvät hanakasti pyydykseen. Saunottavat kunnolla ja vievät viimeisetkin mehut miehestä.

Kamarimusiikki vetää erityisesti sinkkunaisia ja homomiehiä. Joka kesä rannat täyttyvät lempivistä. Naisena eläminen Kuhmossa merkitsee jatkuvaa puutegtta.

Kyvykkäitkä miehiä on hyvin vähän. Niitä samoja joutuu käyttämään. Totta on, että kamarimusiikki on kiima aikaa täällä. Muusikot ja turistit panevat parastaan. Minä muuten tiedän kenellä Kuhmolaisella miehellä on suurin vehje.

En kerro vielä, mutta syksyllämuutan ja silloin paljastan. Päätä päiväsi Elannon kahvilla, on se mainos. Ei se ole termos, vaikka samankokoinen. Tiedän, että termos on mukana, mutta repussa. Nythi haluttasi va ku ei niin ei kukapa se nakin kokosta tahtosi oma sormihi mahtaa olla niillä isompi piru kuitenni,itkettää. Kuhmossa on Suomen urheilullisimmat miehet. Bemarit ja hitlervolskut lipuvat katukuvassa 19tuuman alesivanteilla ,neljällä pakoputkenpäällä ,kaksoisturbolla ja nelivedolla,näitä ei nettiauton romupalstoilla löydy eikä motonetistä halpisosia tilailla näihin kuten köyhälistön Sotkamossa.

Juu ei prinssinnakit kiinnosta. Vehkeitten pitää olla kunnossa ja komiat, ennenkuin Kuhmon kuumin suostuu lemmen leikkeihin. Bemarit ja hitlervolskut lipuvat katukuvassa 19tuuman alesivanteilla ,neljällä pakoputkenpäällä ,kaksoisturbolla ja nelivedolla. Kuhmolaisilla nettiauton romupalstoilla motonetistä halpisosia tilatuilla kasattuja autonraatoja. Sarkasmismi vai kateus kaiken kaunistaa!

Entinen neitsyt väittää olevansa. En ihan sijoittaisi vähiä eurojani tuohon väittämään. Tiedän, että on kasvamasa uusi sukupolvi.

Pilistä on tullut ajettua ja saatu ensi kosketus seksin ihmeelliseen mailmaan. Nyt on vuorossa todellisten kokemusten hankinta. On monta ehdokasta Kuhmon kuumimmaksi. Erään kaupan kassalla neito, joka värjää hiuksensa. Pankkineiti jolla himokas katse. Maatalouslomittaja hän tahtoo myös ns. Sotkamossa työssä käyvä nainen, jonka suu on tarkoitettu muuhunkin kuin syömiseen.

angie koks suomi keskustelu kuhmo

Angie koks suomi keskustelu kuhmo -

Kuhmolainen mehtämies voittaa läntisen kaimansa Oletko varma, että haluat jatkaa? Valoharjun koulumuseo Entinen Valoharjun koulu Kivijärvellä toimii koulumuseona.

: Angie koks suomi keskustelu kuhmo

PÄIVÄKAHVIT HELSINKI TURKU St petersburg escort girls seksikauppa helsinki
Ohut penis seksitreffir 856
ESCORT GIRLS VANTAA HOMO DEITTI Gay escort helsinki webcam_slut
PUTAS TORREVIEJA SEX MASSAGE HELSINKI Salaista seksi seuraa ts seduced
Tallinn erotic massage vaimo virosta Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Kuhmo sinä synnin ja kiiman suuri erämaa. Päätä päiväsi Elannon kahvilla, on se mainos. Tuulensuun Veistospuisto bbsuomi laura porno avoinna ympäri vuoden. Aina parempi jos tietäisi heidän isoisänsä sukunimeltää.
Hän on myrkyttänyt kehonsa alkoholilla ja roska ruualla. Epämääräistä höpinä korpitaxin johdolta. Apteekki täynnä asiakkaita, kaksi farmaseuttia palvelee resepti asiakkaita. Tervamäen kappeli Tervamäentie 62 Suovanlahti. Ennen miehet panivat vain naisia, tai jotkut onnettomat elukoita. Kiitos tiedoista, kuka on Kuhmon kuumin.

Yhdistä synonyymeja tai merkitykseltään lähekkäisiä termejä OR-operaattorilla. Mukaan tulee kaikki viitteet, joissa esiintyy yksi tai useampi hakutermeistä. Käytä NOT-operaattoria kun haluat rajata tietyn hakusanan pois tuloksista. Käytä NOT-operaattoria harkiten, ettet rajaa vahingossa pois hyödyllisiä viitteitä. Hausta jäävät pois myös ne viitteet, joissa on mainittu molemmat käsitteet. Haun voi kohdistaa tiettyihin kuvailutietokenttiin, kuten tekijä-, otsikko- tai asiasanakenttään.

Kuten sanahaussa kenttähaussa voi yhdistää hakusanoja. Samassa haussa voi myös hakea eri kentistä. Kenttähaun otsikot tai ns "aliakset" eli author, title jne kirjoitetaan pienillä kirjaimilla.

Varmin tapa löytää kaikki tekijän julkaisut on katkaista tekijän etunimeä ensimmäisen kirjaimen jälkeen. A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä Jos halutaan hakea dokumenttia, jossa tiettyjen sanojen tulee esiintyä tekstissä lähellä toisiaan, käytetään tilde ~ —merkkiä.

Tässä haussa hakusanoja ei voi katkaista. Voit jakaa yksittäisen julkaisun viitetiedot sosiaalisessa mediassa tai viedä RefWorks-viitteidenhallintaohjelmaan punainen symboli. Karoliinan Portaat Kymönkoskella ovat vaikeakulkuiset luonnonportaat, jotka ovat saaneet nimensä käyttäjänsä Karoliina Raatikaisen mukaan.

Heinäjoen kaksiaukkoinen kiviholvisilta sijaitsee Pihtiputaan keskustassa. Silta valmistui vuonna Valtatien 4 liikenne kulki Heinäjoen sillan kautta aina vuoteen saakka. Museosillaksi se hyväksyttiin vuonna Kirkko on rakennettu suurten nälkävuosien aikaan Rakennustöitä johti sieviläinen rkm Otto Korkiakoski, jonka sanotaan piirtäneen kirkon luonnoksen laudankappaleelle.

Kirkko on sopusuhtainen ristikirkko ja koristeltu monin puuleikkauksin. Siellä on kaksi alttaritaulua: Ensimmäinen alttaritaulu luvulta ja toinen Esko Töyrylän tekemä luvulta. Kirkko on valmistunut vuosina ja se on arkkitehti Theodor Deckerin suunnittelema. Kirkko edustaa uusgoottilaista tyyliä. Pihtiputaan pieni puinen ristikirkko vuodelta on Keski-Suomen kirkoista vanhin yhä käytössä oleva.

Kirkon rakennusmestarina toimi kalajokelainen Simon Silvén. Muurasjärven kylällä on oma vuonna valmistunut kyläkirkko, jonka on suunnitellut arkkitehti Esko Laitinen.

Lisäksi Pihtiputaan Elämäjärvellä sijaitsee Suomen ensimmäinen matkailijoiden hiljentymiskirkko. Viitasaaren kaunis ristikirkko sijaitsee Haapasaaressa, kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Kirkon on suunnitellut läänin arkkitehti T. Vuonna kirkko korjattiin akateemikko Alvar Aallon suunnitelman mukaan, viimeisin suurehko korjaus on toteutettu vuonna Muutoin avoinna sopimuksen mukaan. Haapasaaressa sijaitseva Viitasaaren tsasouna on pyhitetty Kristuksen kirkastumisen kunniaksi 6.

Tsasouna on bysanttilais-karjalaista puuarkkitehtuuria ja sen on suunnitellut kuopiolainen Seppo Latvala. Jumalanpalveluksia on tsasounassa kerran kuukaudessa. Avoinna palvelusten aikana tai erillisestä sopimuksesta. Kivijärvelle Perkausvuori -nimiselle entiselle kyläläisten kohtauspaikalle rakennettu lintu- ja näköalatorni sijaitsee Tyrävuoren juurella Pien Perkausjärven rannalla. Kuusimetrinen näkötorni, josta voi ihailla Kivijärven järvimaisemia.

Näkötorni sijaitsee Vietsaaressa, Vietsaarentiellä sijaitsevalta parkkipaikalta polku perille asti. Keihärinkosken näkötorni sijaitsee Viitasaarella Keihärikosken Luotolansaaren korkeimmalla kohdalla, Täivuoren laella.

Puinen näkötorni on 12 metriä korkea ja se on valmistunut v. Tornin korkeus meren pinnasta on metriä. Alueella on myös noin kilometrin mittainen luontopolku. Savivuoren näkötorni Viitasaarella sijaitsee upealla paikalla, Savivuoren huipulla, jonka korkeus on järven pinnasta 71 m ja meren pinnasta m.

Näkötorni ja tornin alakerrassa oleva kahvio ovat kesällä avoinna seuraavasti: Huopanankoski on Suomen vanhimpia ja tunnetuimpia urheilukalastuskoskia, se on valtakunnallisesti arvokas kulttuuriympäristö ja paikallisesti arvokas kulttuurimaisema. Viitasaarella sijaitseva Huopanankoski on tullut tunnetuksi mm. Pyhä Puu on ainutlaatuinen muistomerkki koko Keski-Suomessa.

Pyhä Puu sijaitsee Tikkakankaalla noin 10 kilometrin päässä Kinnulan keskustasta Silkkiperän suuntaan ja sieltä edelleen Koirasalmeen päin. Pyhälle Puulle on opasteet Kontumäen tieltä. Lassi Urpilaisen patsas on pystytetty Kangaskylän koulun tien liittymän läheisyyteen noin neljä kilometriä Kinnulan keskustasta Lestijärvelle päin.

Talvisotaan lähdön muistomerkki sijaitsee Kinnulan keskustassa torialueella, jonne urheat nuoret kinnulalaiset sotilaat kokoontuivat ennen talvisotaan lähtöä vuonna Pihtiputaan kunnanviraston edessä on pihtiputaalaisen professori Lauri Tahko Pihkalan näköispatsas. Sallilan puistosta löydät Raivaajapatsaan, kun taas Sallilan Tyttöpatsas koristaa nykyisin terveyskeskuksen pihaa. PL 36 Pihtipudas puh www. Kinnula Kivijärvi Pihtipudas Viitasaari.

Perheet Hyvinvointia luonnosta Kalastajat Kulttuurin nälkäiset. Kärnän sähkölaitosmuseo Kärnänkosken partaalla sijaitsevassa vanhassa voimalaitoksessa voi tutustua sähkölaitoksen toimintaan, työvälineisiin ja -tapoihin. Lue lisää Näytä kartalla Lisää minun lomaani Poista minun lomastani. Kalastus , Käyntikohteita , Taide ja kulttuuri , Historialliset     Kunta: Kalastajat , Kulttuurin nälkäiset.

Metsätyömuseo Viitasaaren Savivuorella sijaitsevassa Metsätyömuseossa esitellään entisajan metsänkorjuuseen liittyviä työtapoja ja työvälineitä. Käyntikohteita , Museot     Kunta: Tuulensuun Veistospuisto ja Ateljeetalo Suomen merkittävin, yksityisen mesenaatin ylläpitämä taiteilijoiden työskentely-ympäristö. Käyntikohteita , Taide ja kulttuuri     Kunta: Keihäsmuseo Suomalaisen keihäänheiton historiaan on mahdollisuus tutustua Suomen ja koko maailman ainoassa keihäsmuseossa.

Pihtiputaan kotiseutumuseo Pihtiputaan kotiseutumuseo sijaitsee kirkon vieressä olevassa vanhassa viljamakasiinissa. Kinnulan kotiseutumuseo Kotiseutumuseon alueella on vanhoja pohjalaistyylisiä rakennuksia, mm.

Vihtori Storckin perinneateljee Nähtävänä on satoja entisajan elämäntapoja esitteleviä puuveistoksia, patsaita ja tauluja. Kivijärven kotiseutumuseo Kotiseutumuseona toimiva vanha viljamakasiini sijaitsee kirkonkylän keskustassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *