keyboard_arrow_right
Eroottinen hieronta Heinola

Antaa persettä alaston hieronta

antaa persettä alaston hieronta

Onko Maria S lopettanu vai? Paljaalla huorissa Kuinka miehet on niin tyhmiä että panevat huoria ilman kumia. Itsekin olen ihmetellyt hieromalaitosten toimia. Tai sitä, miksi esimerkiksi suomalaisten yksityisyrittäjien toimintaa on rajoitettu markkinointikielloilla, mutta julkiseen bordellitoimintaan ei millään tapaa olla puututtu.

Sillä bordelleistahan on kyse. Siis onko kyseessä todella bordellitoiminta? Miten se käytännössä toimii? Ja ennen kaikkea, millä tavalla suomalaisten toimintaa on rajoitettu? Nimenomaan ihan oikea hierontaa vai? Kyllä minusta täydenpalvelun talo pitäisi sallia. Kyllä thai-mestoissa saa sitä itseään ja rahapussin paksuudesta riippuu mitä ja miten paljon, yhden vaiko useamman tytön kanssa Jos poliisi ratsaa vain yhteen kansanryhmään kuuluvia hieromapaikkoja, on se rasismia ja jyrkästi kielletty Eu: Oulussa on ainakin yksi mesta eikä ole pahemman näköisiä!

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Poliisi ratsaa yhtä hyvin afrikkalaisia kuin suomalaisia tai thaikkuhuoraamojakin. Vai onko tämäkin törkeä saasta vain tietyiltä kansanryhmiltä odotettua? Jotkut kansanryhmät ovat mitään liiketoimintaa oma-alotteisesti aikaan saamattomia haittakansanryhmiä niin kauan kun vain sosiaalituet juoksevat tilille.

Okei kertokaas ekspertit nyt: Voinka olettaa että jos menen mihin tahansa jouluvaloilla koristeltuun thai hieromoon kalliossa, on minulla mahdollisuus saada jotain muutakin kuin hierontaa? Miten suhtautuvat jos alkaa jököttämään? Meinaan onko nopeaa rynkytystä vai rauhallista? Paljonko rahaa on paljon entä mikä on edullista? EN ole mikään ex-pertti mutta pari kertaa on tullut käväistyä. Kaikissa kallion thaikkuloissa on tarjolla ainakin käsitöitä. Eikä sitä tarvitse edes itse kysellä, kyllä tyttö yleensä tarjoaa ihan itse.

Normaalihieronta on usein hätäistä lääppimistä, joissain paikoissa ei käytännössä hierota ollenkaan vaan siirrytään suoraan lisäpalveluihin. Itse olen aina ollut alastomana. Tytön vaatetus riippuu tapauksesta. Normaalihieronta tapahtuu vaatteet päällä jos ei maksa ylimääräistä. Monet taitaa paljastaa ainakin tissit kun siirrytään lisäpalveluihin. Se että alkaa jököttämään on ihan normaalia, usein se taitaa olla tytön tavoitteenakin että saisi paremmin myytyä käsihoitoa.

Taas riippuu tytöistä, mutta monet pyrkii hoitelemaan homman mahdollisimman nopeasti. Yleensä taitaa olla aika rynkytystä. Viime kerrasta on sen verran aikaa etten osaa oikein sanoa. Tunti perushierontaa taitaa olla 30e, puolituntia Käsityöt tohon päälle muutama kymppi niin kyllä se helposti on yhteensä vähintään 50e.

Hieronnalta ei kannata hirveästi odottaa kallion thaikkuloissa ja muutenkin touhu on usein aika rahat-pois meininkiä. Tuttu, usein kuultu kysymys on myös: Viranomaiset hei haloo, nyt toimiin ja kaikki toi paska ulos Suomesta!

Se on laillista Kun kauppa tehdään ilman välikättä, se on laillista. Johan ne poliisit ovat tutkineet thaikkuloita ihan kyllästymiseen asti, eikä mitään laitonta ole löytynyt. Hieroa voi, runkata, harjoitaa suuseksiä sekä antaa pillua maksua vastaan, ja kaikki on laillista, kunhan hoitaa verotuksen ja muut luvat oikein. Mikähän siinä muuten on, että aasialaisnaisilla on keskimääräisesti ystävällisempi ja parempi käytös kuin eurooppalaisilla naisilla vituista nyt puhumattakaan.

Olen kokeillut satoja naisia, ja melkein aina voittaa aasialaisvittu muut. Yleensä osaavat sitä tarjota hyvin, tulevat päälle ilman eri pyyntöä, ja tekevät homman loppuun. Tässä hiljan olin hiljan hieronnassa tutun tytön luona, laittoi kondomin, otti suihin, tuli päälle ja ratsasti, mutta jostain syystä minulta ei tullut, meni sovittu tunti loppuun.

Tyttö nousi, kiskoi kondomin pois ja alkoi runkata. Hän sanoi haluvansa että olisin iloinen ja tyytyväinen. Ja niinpä vartissa tytön käden hyvästä kiertohieronnasta mehut irtosivat ja tuntui hyvältä. MOntakohan sataa kertaa tälläkin foorumilla on todettu, että sekä myyminen ja ostaminen on laillista!!! Poikkeuksen tekee ostaminen alaikäiseltä tai ihmiskaupan uhrilta.

Että ei käy 1. Huoneen vuokraaminen seksipalvelun myyntiä varten on kielleetty. Prostituoitua itseään lukuun ottamatta ei kukaan saa hyötyä prostituoidun seksin myynnistä. Nämä estävät bordellin perustamisen. Melkoista kateushommaa ja nuorten naisten kyykyttämistä, että juuri sellaiseen bisnekseen, jossa nuoret kouluja käymättömät naiset voivat päästä ministeritason ansioihin, on pantu ihan erilaiset pelisäännöt kun muille liiketoiminnan aloille Kyllä vaan on laitonta ja edelleen joutuu ihmettelemään, miksi huoraamot saa jatkaa.

Kuinka monessa paikassa olet käynyt ja käyttänyt ko palvelua? Mulkulliset haluaa pitää etuoikeutensa huoriin. Jos eurosi eivät riitä, voin antaa sulle satasen, niin saat namia.

Se on järjestäytynyttä bordellitoimintaa eikä mitään muuta. Meneppäs kerran käymään sellaisessa paikassa mikäli edustat miessukupuolta niin huomaat kyllä äkkiä mikä on homman nimi viimeistään siinä vaiheessa kun hieroja kysyy sinulta halutako sinä jotain muuta.

Poliisi on tutkinut thaikkulat moneen kertaan ja todennut ettei laittomuutta ole. Silti joku jaksaa jankuttaa höpöjä. Bordellissa asiakas tietää etukäteen mitä saa ja mihin hintaan. Thaikkulassa ei ennakkoon tiedä mitä saa ja mihin hintaan vai saako mitään? Happi on kaasu 2. Silti niissä myydään jotain muuta kuin normaalia- tai thai-hierontaa. Mutta miksei poliisi ja viranomaiset halua tietää? Jos siellä pääsee panemaan, on käynyt hyvä tuuri ja on mennyt enemmän rahaa kun etukäteen osaisi arvata.

Tämä ongelma jatkuu niin kaun, kun seksistä pitää sopia kahden kesken palveluntarjoajan kanssa, eikä paikan pitäjän. Oikeassa huoraamossa tietää jo ennen sisään menoa, että mitä saa ja mihin hintaan. Tämä siksi, että kauppa tehdään paikan pitäjän kanssa eikä thaikkulatyyliin palvelun tarjoajan kanssa. Sitten kun thaikkulat alkavat toimia näin, silloin minäkin alan käydä niissä. Tämän tosiasian tietää paitsi Hesari, joka asian laajasti paljasti jokunen vuosi sitten, myös joka jätkä joka menee thaihuoraamon ovesta sisään.

Jos jollekin hierojalle ei käy naiminen, palveluun ohjataan oitis halukas hieroja. Tämä kupla puhkaistiin jo ajat sitten, siinä ei ole enää mitään salattavaa. Päinvastoin tulee ryhtyä toimenpiteisiin, että laittomat julkiset bordellit saadaan kiinni, koska ne rikkovat paitsi hyvää käytöstä ja moraalia, myös itse lakia. Mikä mahtaa olla ongelmasi, kun et tajua että - bordellissa tietää etukäteen mitä palvelua saa ja mihin hintaan - thai-hieronnassa ei etukäteen tiedä saako mitään ja jos saa niin mitä se maksaa Ero on asiakkaan kannalta aivan äärettömän iso!

Tulkitse ihan miten haluat. Huoran asiakas on tässäkin suhteessa meihin muihin nähden vähemmistö. Toimintanne loukkaa ja häiritsee sivullisia ihmisiä, suurta enemmistöä. Näissäkin thaihuoraamoissa asiakas tietää etukäteen, mitä voi pyytää ja mitä saa. Jos jollekin hieroskelijalle ei joku asia sovi, tulee tilalle sellainen hieroskelija, jolle sopii. Tosi helppoa taitaa olla elämä semmoisella ihmisellä, joka ei piittaa todellisuudesta, vaan keksii kaikki asiat omassa päässään. Muiden ei silti tarvitse lähteä siihen samaan leikkiin mukaan, vaan he saavat vapaasti pidättäytyä tylsässä todellisuudessa, jos niin haluavat.

Ja jos haluat niin satuilla, olet asennevammainen. Poliisi käynyt testaamassa palvelun? Tässä taas näkee miten sulkeutunutta porukkaa täällä pohjolassa asuu, kaamoksen keskellä.. Mitä helv3ttiä sillä on väliä, jos hieronnasta joku saa kicksejä, ja hieroja siitä innostuu? Jos molemmista tekee hyvää, niin so what. Eiköhän tämä elämä ole tehty elettäväksi. Kukaan ei kuole, jos molemmat saa seksuaalista nautintoa hieronnasta. Ymmärrän täysin, että hierojan on oltava korrekti, eikä hieroja saa millään tavoin osoittaa seksuaalista mielenkiintoa asiakasta kohtaan.

Jos asiat sujuvasti johtavat toiseen, ja molemmille se on ookoo, niin miksei? Itse olisin varmasti mukana, jos hieroja edes vahingossa vinkkaisi toista silmää En tykkää yhtään Ei ole sulkeutunutta porukkaa. Vaan asiallisesti käyttäytyvää porukkaa. Hieronta ei ole seksuaalisen nautinnon tarkoitus. Asiat eivät saa johtaa toiseen, jos niin käy, niin huono homma. Itse en varmasti olisi mukana, jos hieroja vahingossakaan vinkkailee silmää, lopettaisin hieronnat siihen paikkaan. Kaikki naiset ei kuitenkaan kostu hieronnassa, eikä ole mikään pakko ja tarviskaan ja jos kostuukin, niin ajattelemalla miestään tai jotain mielitiettyä henkilöä ja se on täysin normaalia.

Kuuleppas hieroo, ei sovi tilata ihan kaikkea ja ihan kaikkea ei välttämättä tarvi tai miksi ei voi tilata mitä tarvii, mutta sitten voi varautua samalla, että hieroja heittää ulos, antaa lopullisen porttikiellon, ettei ole mitään asiaa enää sinne.

Oma vikasi, jos olet pettynyt hierontaan. Mielestäni nämä suomalaiset hierojat ovat kunnon hierojia, sopivia alalle kun eivät suostu ihan kaikkeen. Luusereita ovat nämä asiakkaat ja hierojat, jotka liittävät seksin ja seksipuuhat hierontaan mukaan.

Hyvä kirjoitus ja miellyttävä muistella sitten "vanhana". Todella huono kirjoitus ja miellyttävämpää on muistella vaikkapa metsäretkiä marjastus isovanhempien ja vanhempien kanssa vanhana.

Perseen peukutus tekee aina hyvää! Hierojana on inhottavinta tuollaiset asiakkaat, joilla on vaan seksihommat mielessä ja jotka vie sellaisten asikkaiden aikoja, joilla on oikeasti tarvetta hierontaan esim. Eikä naiset, ei ainakaan kaikki mene kostumaan hierontaan, eikä se ole mikään pakko ja tarviskaan.

Kaikenmaailman pervopertit ja pervolissut haluaa vaan pilata hierojien maineen öykkäritörky käytöksellään. Huomaan aloittajasta ja monesta muustakin kirjoittajasta, minkälaisen kasvatuksen he ovat saaneet ja mikä on heidän moraalinen käsitys.

Tyyliin millään ei ole mitään väliä, kaikki on ihan sallittua ja samantekevää. Kyllä selkeät rajat kuuluu olla tälläisille henkilöille. Kyllä TAAS pn kukkahattu tätejä ja setiä liikenteessä..

Miettikää nyt vähän mitä alatte täällä valittamaan. Entäs thai hieronta paikat? Monessa happy ending yms. Monelle hieronta ON seksuaalinen kokemus. Mutta ettehän te tiukka pipot sitä tajua. Eläkää omaa tylsää elämäänne älkääkä tulko jokaiseen seksuaaliseen asiaan valittamaan. Kyllä huomaa miten puutteessa olette: D ja joka kerta kun minä tai tuttuni käymme hieronnassa oli hueroja nainen tai mies niin saamme tyydytyksen: Teillä taitaa olla kasvatuksessa oikeasti vikaa ja päässänne.

Näin se menee Kukkahattutädit ja sedät saa ollakin liikenteessä ja he oikealla asialla, ohjaamassa mikä on oikein ja mikä on väärin. Herätkääpä te seksihullut perverssit ihan itse, mutta ettehän te tietenkään pysty siihen, koska näette todella sairaat seksihommanne normaaleiksi ja kehtaatte muille tyrkyttää sairaita touhujanne.

Hieronta on monelle vähän kuin lääkärikäynti esim. Oma elämänne on tylsä ja sairas sairaalla seksuaalisuudellanne ja yritätte pilata muidenkin elämän sillä. Olette epänormaaleja ja huonosta perheestä, ette vaan kehtaa myöntää sitä, mutta ymmärrän kyllä. Sitä vikaa on teidän seksipervertikkojen kasvatuksessa ja päässä. Ette taida tuntea sanaa moraali ja tietää mitä se tarkoittaa, tunne-elämä teillä on todellakin epätasapainossa, kun hieronnasta tarttee hakea seksuaalista mielihyvää, ihan kuin sitä ei muuten voisi saada.

No nyt täytyy kyllä tähän väliin kirjoittaa, että kyllä ne naisetkin osaavat pyytää muutakin kuin vain normi hierontaa.

Haluja on monenlaisia ja ihmiset yksilöitä. Meillä hierojat on toimineet parisuhteen piristäjänä. Joensuun puolessa on montakin hierojaa jotka on vaimoni pillua voidelleet. On vielä tänäkin påivänä vaimo osaa rohkaista, Kun kertoo mitä hierojalla tapahtui niin ,,,siitä seuraa yleensä kuuma rakastelu,,,. Karjalaiset vähän vilkkaita hierojija, Mun vaimokin on Joensuun seudulla on saana parilta hierojalta kokovartalo hieronnan lopuksi. Kai se aika yleistä on ja pakaroissa kulkevat erottisen alueen hermot,ei ihme.

Kyllä tuo hieroja on selvästi hullujen huone tavaraa , normi runkkari joka ei ole ikinä saannut naista, eikä tule saamaankaan, mutta antaapa kaiffarin elää mielikuvituksissaan, hullu mikä hullu. Naisella kestää paljon kaumin kuin miehellä ei kiitos. Vastaa alkuperäiseen viestiin Naiset kostuu hieronnassa Tiedän, että meistä ammattilaisista liikkuu paljon juttuja, ja nimenomaan ns ammattietiikasta. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?

Näissäkin thaihuoraamoissa asiakas tietää etukäteen, mitä voi pyytää ja mitä saa. Yritin pysyä tyynenä hänen käsittelyssään; Mietin olisiko hän heti jatkanut, jos olisin antanut vartaloni liikkua ja esim. Sen silittelyn jälkeen pyydettiin kääntymään ja siliteltiin sukuelintä kysymällä "Tuleeko muuta". Nykyisillä esiinostetuilla keinoilla vain ei saada tuota toimintaa loppumaan. Mies antoi käyntikorttinsa ja saman "hoidon" saa myös kotikäyntinä ainoastaan 10 euron matkakulut lisättynä hintaan. Kyllä naiset pitävät kun hyvän ja hellän intiimihieronnan saavat.

  1. antaa persettä alaston hieronta
    October 2, 2012 at 03:37

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *