keyboard_arrow_right
Eroottinen Kauniainen

Prostituutti millaisen naisen mies haluaa

prostituutti millaisen naisen mies haluaa

Sinä et ketään naista voi pakottaa viettämään elämäänsä kanssasi. Ainahan miehet ja yhteiskunta ovat yrittäneet hallita naista ja kertoa mitä naisen kuuluu tehdä, onneksi se käy yhä vaikeammaksi. Elämässä on muutakin Sinun viestisi on täynä Sinun viestisi on täynä miesvihaa ja näköalattomuutta. Kyse ei ole pelkästä seksistä, se luulo tulee omasta päästäsi.

Sinulla taas taitaa olla Sinulla taas taitaa olla ongelmia luetunymmärtämisen kanssa. Kritisoin tekstissäni Bedmad-nimimerkin kirjoituksia, joissa aika tarkalleen hyvin suureksi ongelmaksi sanottiin seksi ja naisten harrastama syrjintä kun eivät tyydytä miestä.

Lue Bedmadin kirjoitukset ja tiedät mitä kritisoin. Tiedän hyvin että kaikki miehet eivät ole vain seksin perässä. On ikävää, että osa ihmisistä joutuu elämään ilman naista, mutta ketään ei voi pakottaa elämään toisen kanssa. Naisia ei voi syyllistää tästä. Jokaisella on oikeus valita seuransa ja olivatpa valintakriteerit mitkä tahansa, niistä ei vain voi valittaa.

Näköalattomuutta en kyllä suostu myöntämään. Olen pohtinut asioita monelta kannalta. Moni vain ei näytä kritisoivan sitä miten naisia syyllistetään niin voimakkaasti miesten syrjäytymisestä ja yksinäisyydestä. Yksi hyvä esimerkki tästä on Aamulehden kirjoitus "Tytön puute sairastuttaa miehenalun".

Me miehet tehdään asiat ihan Me miehet tehdään asiat ihan väärin. Tarkoituksena ei ole saada kaadettua naista vaan tutustua ihmisiin. Kun olet ihmisten ilmoilla ja tapaat ihmisiä, niin miehiä kuin naisia, et voi välttyä tilanteilta, jossa tunteet kasvavat suuremmiksi.

Tämä taktiikka tuunata itsensä pelikuntoon ja lähteä mätäsmetsälle on väärä. Jos pöksyt pakottavat niin käykää thaihieronnassa ja unohtakaa se, että kännissä joku nyt yhtäkkiä vain haluaisi ottaa sut lakanoidensa väliin. Ystävyyttä, sitä se unelmiesi naisesikin ensin haluaa.

Ei naisen eteen kannata punnertaa tai tehdä kuperkeikkaa. Se vaan vähentää miesten yleisiä mahdollisuuksia toimia rehellisesti. Se on nykyajan varjopuoli, ettei naisista oikeastaan saisi edes puhua. Ihmisten seksikäytöksessä ei muutenkaan ole tapahtunut minkäänlaista modernisaatiota, ehkä siksi, että biologia erittäin määrittää tarkasti jopa sen missä välissä on sopivaa voihkia.

Kyllä suhteeseen vaaditaan paljon paljon muutakin kuin toimivat sukuelimet. Ei tietenkään parisuhde tai lasten teko ole mikään velvollisuus. Totesin vain tosiasian, siis faktan, että sinkuista ei tänne jää mitään, eikä heistä koko elämänsä aikana ole hyötyä muuta kuin oman napansa kaiveluun ja työnantajan rikastuttamiseen. Ei faktoista kannata ottaa nokkiinsa. Kokemusta lähes 10v sinkkuudesta on, mutta perhe oli tavoitteena ja se on nyt saavutettu.

Sinkkuystävät ovat järestään vanhetessaan käyneet kitkeriksi ja lapsivihamielisiksi jopa omia kummilapsiaan kohtaan. Miten voisikaan eri ikäisten lasten kehitysvaiheita ymmärtää, kun on keskittynyt lähes vuotta oman navan tutkailuun???

Tuutin täydeltä tuli kirjoitetuksi tekstiä, mutta tosiasiathan eivät siitä muuksi muutu. Korostan edelleen sitä, että lapsia ei todellakaan kannata sellaisen ihmisen tehdä, joka ei lapsiaan myös osaa rakastaa ja kasvattaa. Ei kun The Äitiä ottaa Ei kun The Äitiä ottaa pannuun kun sinkut vie duunit nenän edestä ja ei ukostakaan enää nyt sitten tiedä mitä se oikein puuhastelee kun sinkkuja on joka puolella.

The Äiti mainitsi ettei sinkuista jää mitään jäljelle. Jokaisestahan meistä jää läheisille ainakin muistot jos ei muuta. Hirveää tekstiä The Äiti kyllä tänne laittaa ja oikein pisti miettimään kuka lataa moista vai onko tarkoitus vain provosoida? Vai onko kyseessä joku todella katkeroitunut tyyppi, mene ja tiedä No itse olen avoimessa, No itse olen avoimessa, vankassa parisuhteessa, joka perustuu ensisijaisesti ihan sielunyhteydell. Elämäntapaa, jossa oltaisiin hyvin vähällä seksillä, elikä askeesia tai aseksuaalisuutta en tuomitse, mutta sellainen tila pitää kuitenkin saavuttaa vahingoittamatta itseä ja muuta yhteiskuntaa.

Seksi ei saa olla hallinnan keino, vaan sitä pitä harjoittaa ylevästi. Minä ymmärrän hyvin lapsen kehitysvaiheita jo senkin takia, että oma lapsuuteni on paremmin takaraivossa, kuin monilla muilla. Onko nuoruus jäänyt elämättä vai mikä oikein mättää? Aiemmin jo jätin sinulle viestiä, että tutustuisit kunnolla sinkkuihin.

Olet aika säälittävä, mutta tunnen onneksi äitejä, jotka ovat hyväksyvämpiä ja asenne on kohdillaan. Sinulla asenne on metsässä The Äiti - joku aiemmin The Äiti - joku aiemmin epäili palstalla että olet trolli Varmaan juuri sinun isomahainen ukkosi jahtailee sinkkuja kaupungilla Minä olen se joka epäilin Minä olen se joka epäilin "the Äiti"-nimimerkillä kirjoittavaa trolliksi.

No, kenties hän ihan oikeasti on sitä mieltä mitä on eikäole trolli mutta itselläni kävi nyppimään tuo ajatusmaailma, että jos joku ei tee niinkuin minä teen niin se on epänormaalia. Ja sitten tuo vapaamatkustajasyytös. Itse en ole työttömänä ollut sitten teinivuosien niin hieman sieppaa tuollaiset höpinät.

Sitten syvällisempää, The Äiti sanoo että sinkuille ei jää elämästä jäljelle mitään. Minä sanon, että ylipäätään kenellekään ei kuoleman jälkeen jää mitään. Jos olet jokin suurmies tai -nainen niin silloin kaikki muistavat sinut mutta tuo nyt ei liity lasten saamiseen. Ihminen ei lapsiansa omista. Tuo "tulevat veronmaksajat"-argumentti on aika ohut sillä sitähän ei voi tietää tuleeko niistä lapsista veronmaksajia vaiko elinikäsiä sosiaalipummeja. Jos heistä tulee todella päteviä niin todennäköisesti he muuttavat muille maille vierahille maksamaan niitä veroja.

Tuliko nyt aivohyppelyä, mitä myös ajatteluksi kutsutaan? En ole katkera, kateellinen tai ivallinen, sanon ihan vaan suoraan sen, minkä useammat kohteliaisuussyistä jättävät sanomatta. Sinkuista ei jää mitään.

Teidän muistolause on joskus jonkun firman vuosikertomuksen viimeisellä sivulla. Seuraava sukupolvi ei teitä muista. Lapset kasvavat, perustavat oman perheen, sukupuu kasvaa ja menneetkin kuuluvat ketjuun. Niin ja sinkkuja tunnen, nynnyjä kaikki.

Miehelläni ei ole iso maha, on varsinainen kukkakeppi Voihan sitä vapaamatkustamisen sijasta sanoa vaikka elämänpelkuruus Onhan se totuuden tunnustaminen tietysti rankkaa, mutta jos kovasti ponnistaa niin voi jopa ymmärtää mitä tarkoitan. Luuletko todellakin eläväsi Luuletko todellakin eläväsi ikuisesti tekemällä lapsia? Kuoltuasi sinut muistavat omat lapsesi ja heidän kuoltua lapsen lapset hämärästi. Heidän jälkeen ei kukaan!

Voit tosiaan olla nimi sukupuussa tai kellastunut kuva pahvilaatikossa, joka sitten jossain vaiheessa heitetään roskiin. Geeniperimäsi ehkä jatkaa elämää, mutta saman se tekee veljen tai sisaren lasten kautta, eikä siinä sinun panostasi tarvita.

Koko ihmiskunnan geenipoolissa sisäsiittoinen suomalaisperimäsi on aika mitätön. The Äiti - ei kai tänne The Äiti - ei kai tänne lapsukaiset voi kirjoitella. Olet todella huvittava ja säälittävä tapaus. Yleensä häiriintyneet Yleensä häiriintyneet naispuoliset häiriköijät löytävät sen "helvetin" edestään. Jotkut ovat jo ja siitä kannattaa vain syyttää itseään. Onko muuten jutun vääntäjän palkkio sidottu kommenttien lukumäärään. Asia tuntuu ääneen häiritsevän paljon enemmän kuin itse kohdettasi.

Kuten sanoin, kenestäkään Kuten sanoin, kenestäkään ihmisestä ei jää jäljelle yhtään mitään kun hän on kuollut. Ei kai ihmiset lapsia hankkimalla luule jotain henkilökohtaista kuolemattomuutta saavuttavansa? Itse olin naimisissa 4 vuotta Itse olin naimisissa 4 vuotta vanhemman "pupun" kanssa. Ihana pikkuinen kulta, tykkäsi olla mun kanssa! Nytkin olen hypännyt pois "oravanpyörästä". Sama juttu masennukseen etsin lievitystä.

Yksinäisyyttä ei varsinaisesti ole, kun kavereita kuitenkin on. Laasanen ei ole mikään Laasanen ei ole mikään tutkija. Kaikki Sinkut, jotka Kaikki Sinkut, jotka kaipaatte toimintaa, mukavaa seuraa joko ystävyys tai tosi mielessä: Olettehan tietoisia Eurosinkkujen toiminnasta?

Meitä on jo paljon ja toimintaa on kaiken ikäisille ja erilaisessa sinkku elämäntilanteessa oleville ihmisille. Liittyminen ei maksa mitään, tapahtumat ovat ilmaisia tai omakustanteisia. Toimintaa on erähenkisille, bilettäjille, lapsellisille, lapsettomille ja kaikenlaisille ihmislle. Liityin itse jäseneksi ja en ole päätöstäni katunut. Toimintaa kyllä riittää ja tapaat tosi mukavia, erilaisia ihmisiä. Eurosinkkujen sivu löytyy kun googletat Eurosinkut. Ja on sieltä tullut paljon parejakin: Yhteisön jäsenet järjestävät yksityishenkilöinä, omatoimisesti ja oman kiinnostuksensa mukaisesti, ilmaisia tai omakustannushengessä toteutettuja tapahtumia johon muut yhteisön jäsenet voivat osallistua.

Tapahtumista tiedotetaan yhteisön verkkosivuilla sekä postituslistojen kautta. Kun Laasanen puhuu naisista Kun Laasanen puhuu naisista ja naisten vallasta, hän tarkoittaa todellisuudessa vain -vuotiaita naisia, sillä sen ikäisiä naisia kaikki miehet haluavat, myös yli vuotiaat. Mitä korkeampaan ikään mennään, sitä enemmän on tarjolla halukkaita naisia, mutta miehiä on vähemmän, sillä kaikki miehet tavoittelevat nuoria eli seksuaalisesti kiinnostavimpia naisia.

Laasasen tapa nähdä naiset miesten elämän jonkinlaisina hyödykkeinä on muutenkin varsin omituinen, mutta en nyt jaksa puuttua siihen sen enempää. Naiset haluavat pitää hauskaa nuorena, aivan kuin miehetkin.

Parisuhde kuitenkin saattaa naisen aina tilanteeseen, jossa hänen on harkittava vakiintumista ja perheen perustamista: Ihmisiin sovellettuna tämä tarkoittaa sitä, että mies haluaa naisen joka on seksuaalisesti riittävän rohkea. Se ei kuitenkaan tarkoita, että naisen pitäisi olla"huora", vaan lähinnä valmis seksiin suhteessa, ja aktiivisuuteen seksissä. Pohjimmiltaan ihmissuhteet ovat biologiaa, koska ihminenkin on eläin.

Eli sinänsä tämä ei ole mitään rakettitiedettä, ja pystyt naisenakin helposti ymmärtämään miesten käyttäytymistä biologian pohjalta. Siinä tulikin sitten se naisen näkökulma. Minä arvostan rehellistä naista. Yhden illan suhteetkin on ok. Tekopyhyys on paha turn-off. Naisella ei saa olla haaveita jotka olisivat uhka miehen pienelle itsetunnolle millään tavalla! Nainen ei saa olla tuhma sängyssä mutta mies saa runkata pornoa katsellen vieraita lutkia!

Naisen pitää tietää mitä tahtoo eli mielummin psykopattinarsisti kuin kiltti ja viaton mutta ehkä vielä vähän hukassa oleva nainen. Epävarmuus vain ahdistaa miestä.

Vain MIES saa ola itsekäs ja epäempaattinen suhteessa toiseen, vaikkei hänestä olisi viemään edes omia sukkiaan pyykkikoriin. Nainen ei saa kuvitella olevansa muita naisia haluttavampi tai rakastaa sängyssä omaa kaunista tai rumaa vartaloaan koska se lasketaan narsismiksi. Seksiä pitää kyllä olla tarpeeksi mutta se ei saa olla naiskeskeistä. Annat vain pillusi miehesi käyttöön ja asetut osaasi, kyllä mies tietää mitä hän sillä haluaa tehdä.

Näillä pääset varmasti alkuun. Minusta ois kurjaa, jos ihminen joutuis mun takia luopumaan harrastuksistaan. Se ois liian epäreilua sitä toista kohtaan. Sen takia mä en haluais alkaa millekään postimerkin keräilyä, pitsinnypläystä tai yhden illan juttuja harrastavien kanssa. Mikä siinä yhden illan seksissä on parempaa ku hyvässä vakipanossa? Mikä niissä postimerkeissä on niin erikoista ku sähköpostikin on keksitty? Mitä pahaa pitsinnypläyksessä on?

Nypläys kuuluu niihin hitaasti nouseviin käsityöharrastuksiin, joista nuorisokin on alkanut taas kiinnostua. Luuletko, että ne on kaikki jotain hissukkanyssyköitä, jotka nyplää? Vasta jossain ohjelmassa näkyi miesnyplääjäkin ja ihan tavallisen ja heteron näköinen mies, joka teki nypläämällä hienon hämähäkinseittiä muistuttavan lampunvarjostimen.

Nypläys on vain tekniikka, jolla tehdään pitsiä ja pitsi voi näyttää vaikka miltä: D Sitä voi harrastaa vaikka seksinnälkäinen goottityttö, joka haluaa tehdä itse pitsinsä ja nyplätä itse omat verkkosukkansa. Yhdenillanjutuista ja postimerkeistä olen samaa mieltä, vaikkä jälkimmäisillä saattaa jokunen tyyppi maailmassa jopa tienata rahaakin.

Mut aika homeista touhua silti: No sellaista olen joskus miettinyt, että mitä tarkoittaa väittämät: Sinä et arvosta minua 3. Hän ei arvosta sinua Joskus minulle sanottiin, ettei kukaan voi vaatia itsensä arvostamista.

Mistä tässä arvostamisessa on kysymys? Miten mies haluaa itseään arvostettavan ja miten naisen pitäisi vaatia itseään arvostettavan? Arvoviidakko on hieman hukassa. No jos tuosta kunnioitus ja arvostus näkövinkkelistä katostaan, niin tuskin nyt kukaan tervejärkinen mies arvostaa ja kunnioittaa naista, jolla on edes yksi yhdenyön juttu takana. Mitä kunnioitettavaa siinä on, jos on ollut jonkun humalaisen huorana ravintolaillan päätteeksi?

Ei naisen arvo siitä nouse, vaan laskee ja minun silmissäni se tipahtaa pohjalukemiin. Yhdenillan säädöt ovat lutkailua ja jokainen mies sen tietää. Moni mies jopa pettää naistaan siitä yskinkertaisesta syystä, että nainen ei ansaitse kunnioitusta, kun on toiminut vapaaehtoisena huorana ja antanut miesten käyttää itseään hyväkseen.

Yleensä ne asiakkaat ovat vielä siitä omalta kylältä ja juttu kiertää. Kaikki saavat tietää, että kenelle kaikille se oma rakas on jakanut pimppiään. Jokainen mies on varmaan tosi ylpeä tällaisesta jakari naisestaan: Jos minulla olisi sellainen nainen, niin en taatusti olisi hänelle uskollinen, vaan pettäisin joka käänteessä.

Janion peräkammarinmammanpoika vailla seksikokemusta, hihhuliperheen pikkupoju. Eipä se arvostus taida lähteä muusta, kun siitä että pitää ihmisen luonteesta ja toimintatavoista. Hän tapaa 0—4 asiakasta viikossa, kokopäivätyönsä ohella.

Tienestiä sivutoimesta on kertynyt euroa kuukaudessa. Sillä, mitä tapahtuu, ei ole merkitystä. Paitsi jos haluaa jotakin erikoisjuttuja, kuten anaaliseksiä tai vaikka dominointia. Siitä menee 50 euroa ekstraa, Katri listaa. Voisi kuvitella, että seksipalveluja hyödynnetään varsinkin silloin, kun halutaan kokeilla juuri niitä.

Onko erilaisia fetissi-asiakkaita ollut paljonkin? Musta ois kauhean kiva kokeilla kaikkea häröä. Pyllistellä kumppareissa tai jotain, Katri nauraa. Hän ei siis työskentele kotonaan, vaan asiakkaan luona, hotellissa tai jossakin muussa kohteessa, esimerkiksi autossa.

Tätä turvallisuusasiaa mie en ole hirveän loppuun asti miettiny — että mitä jos joku käy päälle, hän myöntää. Napautin hälle, että mie en kuuntele tuommosta puhetta. Olen ihminen, enkä mikään reikä. Tärkein Katrin turvatoimista kondomien ohella on oman intuition kuunteleminen. Hän valikoi asiakkaansa huolella. Tunnustelu alkaa ensimmäisestä sähköpostikontaktista ja jatkuu puhelimessa. Lopullinen ratkaisu siitä, toteutuuko akti, tapahtuu vasta ensitapaamisessa julkisella paikalla.

Katri ei epäröi vetäytyä tilanteissa, jotka saavat hänen hälytyskellonsa soimaan. Mielessäni välähtää, kuinka Katri punnitsi minua tapaamisemme alussa katseellaan. Hetki taisi olla haastattelun kannalta tärkeämpi kuin tajusinkaan. Erityisesti yksi seksipalvelualaan liittyvä asia askarruttaa maallikkoja. Miten se oikein tehdään: Katrin asiakkaat ovat 30—vuotiaita miehiä. Suurinta osaa heistä Katri ei noteeraisi siviilissä, mutta se ei ole tehnyt työstä epämiellyttävää.

Kohtelias käytös on oleellista ja se oikeastaan riittääkin minulle. Tapaamisen mennessä on aina pieni kiihottumisen tunne, kun tiedän asiakkaan tilanneen juuri minut. Katrin työskentelyssä on tärkeässä roolissa niin sanottu GFE-periaate. Se on lyhenne englanninkielen sanoista Girlfriend Experience ja tarkoittaa tyttöystäväkokemusta. Jotkut paljastaa tosi vaikeita juttuja elämästään. Tässä työssä näkee suomalaisista miehistä puolen, jota en ole nähnyt omissa parisuhteissa. Sellaista avoimuutta ja herkkyyttä, Katri kuvailee.

Vaikka luulin tulleeni tähän haastatteluun avoimin mielin, en silti osannut odottaa moista lämminhenkisyyttä. GFE-tapaamisista lähtiessä on itelläkin voimaantunut olo, eikä välttämättä kaipaa kenenkään kosketusta vähään aikaan.

Katri käy kokopäivätyössä, eikä hänellä ole esimerkiksi huumeongelmaa tai velkoja. Joten, miksi tällainen sivubisnes? Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hän tarjoaa seksipalveluita maksua vastaan. Ensimmäisen kerran Katri kokeili alaa vuotiaana. Terapiassa käydessäni hoksasin, että tein sitä vain, jotta en olisi yksinäinen. Se oli järkyttävää ja aika häpeällistäkin tajuta. Olen kokenut yksinäisyyttä lapsesta asti ja se varmaan säilyy minussa läpi elämän. Mutta kun mie vertaan itseäni siihen vuotiaaseen, joka oli vielä oikeastaan aivan lapsi, niin olen ihan toisessa kypsyysasteessa ja mulla on tasapainoinen olo.

Terapian mainitseminen avaa mahdollisuuden tiedustella: Hän muistaa olleensa aina hyvin utelias seksin ja seksuaalisuuden suhteen, löytäneensä isän pornokätköt jo varhain.

Varhaisimmat muistot hapuilevasta itsetyydytyksestä ovat päiväkotivuosilta. Neitsyytensä hän kuitenkin menetti "vasta" vuotiaana.

Mutta toisen koskemattomuutta voi loukata monella tavalla. Katrin isällä oli naissukupuolelle aivan erityinen nimitys: Samaa olen kohdannut myös aikuisena baarissa ja parisuhteissa. Sovinismi on asia, josta tulistun helposti. Tässä työssä valta on minulla, ja tämä onkin tavallaan tietynlainen takaisinisku miehille.

Että minäpäs käytän teitä vähän hyväksi, Katri virnistää. Katri työskentelee salanimen turvin, pimeänä. Oikeastaan "Katri" on salanimen salanimi; lehtijuttua varten keksitty, jotta asiakkaat eivät tuntisi oloaan epämukavaksi. Seksipalveluiden tarjoaminen ei ole laitonta. Katri voisi perustaa toiminimen ja maksaa työstänsä verot.

Prostituutti millaisen naisen mies haluaa -

Tasarvo suhteessa on minun muottini ja se on pelannut vuosikymmeniä, meillä ei ole miesten ja naisten töitä olemassakaan, vaan ihan puhtaasti vaan töitä jonka tekee se joka ehtii. Näillä pääset varmasti alkuun. En vankila porno suomi treffit mobiili katkera, kateellinen tai ivallinen, sanon ihan vaan suoraan sen, minkä useammat kohteliaisuussyistä jättävät sanomatta. prostituutti millaisen naisen mies haluaa Toki se voi onnistua ja suhde olla hyväkin, mutta luonnollisesti moinen on haastavampaa tuollaisessa tilanteessa. Ja ennen kaikkea, eivätkö naiset sitten kaipaa hellyyttä ja parisuhdetta elämäänsä? Katrin suhtautuminen seksiin on niin välitöntä, että huomaan oikeastaan hieman kadehtivani häntä. Minä en väitä olevani aina oikeassa, ja toivonkin että saan myös kuulla siitä tarvittaessa. Vuosikymmenten aivopesun tuloksena ihmisiltä on tietoisesti tapettu oikeus tunteisiin painottuen kertakäyttökulttuuriin kattaen myös ihmissuhteet hakien vain kokemuksia määrän korvatessa laadun.

Nainen löytää seksikumppanin käytännössä koska tahansa — kyse on pikemminkin siitä, millaisen kumppanin hän hyväksyy. Netti loi miehille seksuaaliset kategoriat Markkina-arvoteoriasta on keskusteltu jo vuosia netissä. Silti osa miehistä on jatkuvasti ilman naista: Päteekö Laasasen teoria vielä vuonna ? Markkina-arvoteorian perusteesejä Markkina-arvo kuvaa henkilöön kohdistuvaa potentiaalista kysyntää pariutumismarkkinoilla.

Markkina-arvo ennustaa, kuinka tasokkaan partnerin henkilö kykenee hankkimaan. Mitä lähempänä partnereiden markkina-arvot ovat toisiaan, sitä todennäköisemmin suhde kestää.

Naisten seksisuhdemarkkina-arvot ovat selvästi heidän parisuhdemarkkina-arvojaan korkeammat. Naiset saavuttavat markkina-arvohuippunsa nuorempina kuin miehet. Miesten markkina-arvoissa on enemmän hajontaa kuin naisilla. Henry Laasanen Lisää Laasasen ajatuksia voit lukea täältä http: Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää: Kommentit Kommentit "Tuo on täyttä omaa "Tuo on täyttä omaa kuvitelmaasi että mieheltä vaaditaan akateemisia ponnistuksia, hikiliikuntaa ja taiteilija-asemaa.

On käsittämätöntä että miesten pitäisi automaattisesti saada naista. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Sinulle En elä harhassa. Sinulle ainoa kommunikoinnin muoto vain vaikuttaa olevan seksi. Olet jo liian syvällä ongelmassasi. Ei tosiaankaan ole ihme ettei seuraa löydy kun nainen on pelkkä makuualusta. Sosiaalisesti peruskyvykkäät eli ei tarvitse olla mikään supliikkimies , ujot, muita arvostavat ihmiset kyllä pariutuvat.

Ihmisen täytyy olla todella tylsämielinen ja kiittämätön tätä elämää kohtaan jos ei tämän kaiken yltäkylläisyyden keskellä keksi muuta sisältöä elämäänsä kuin sen miettimisen että keneen voisi vehkeensä tunkea. Maailma muuttuu ja siihen on sopeuduttava, myös miesten.

Sinä et ketään naista voi pakottaa viettämään elämäänsä kanssasi. Ainahan miehet ja yhteiskunta ovat yrittäneet hallita naista ja kertoa mitä naisen kuuluu tehdä, onneksi se käy yhä vaikeammaksi. Elämässä on muutakin Sinun viestisi on täynä Sinun viestisi on täynä miesvihaa ja näköalattomuutta. Kyse ei ole pelkästä seksistä, se luulo tulee omasta päästäsi. Sinulla taas taitaa olla Sinulla taas taitaa olla ongelmia luetunymmärtämisen kanssa.

Kritisoin tekstissäni Bedmad-nimimerkin kirjoituksia, joissa aika tarkalleen hyvin suureksi ongelmaksi sanottiin seksi ja naisten harrastama syrjintä kun eivät tyydytä miestä.

Lue Bedmadin kirjoitukset ja tiedät mitä kritisoin. Tiedän hyvin että kaikki miehet eivät ole vain seksin perässä. On ikävää, että osa ihmisistä joutuu elämään ilman naista, mutta ketään ei voi pakottaa elämään toisen kanssa.

Naisia ei voi syyllistää tästä. Jokaisella on oikeus valita seuransa ja olivatpa valintakriteerit mitkä tahansa, niistä ei vain voi valittaa. Näköalattomuutta en kyllä suostu myöntämään. Olen pohtinut asioita monelta kannalta. Moni vain ei näytä kritisoivan sitä miten naisia syyllistetään niin voimakkaasti miesten syrjäytymisestä ja yksinäisyydestä.

Yksi hyvä esimerkki tästä on Aamulehden kirjoitus "Tytön puute sairastuttaa miehenalun". Me miehet tehdään asiat ihan Me miehet tehdään asiat ihan väärin. Tarkoituksena ei ole saada kaadettua naista vaan tutustua ihmisiin. Kun olet ihmisten ilmoilla ja tapaat ihmisiä, niin miehiä kuin naisia, et voi välttyä tilanteilta, jossa tunteet kasvavat suuremmiksi. Tämä taktiikka tuunata itsensä pelikuntoon ja lähteä mätäsmetsälle on väärä. Jos pöksyt pakottavat niin käykää thaihieronnassa ja unohtakaa se, että kännissä joku nyt yhtäkkiä vain haluaisi ottaa sut lakanoidensa väliin.

Ystävyyttä, sitä se unelmiesi naisesikin ensin haluaa. Ei naisen eteen kannata punnertaa tai tehdä kuperkeikkaa. Se vaan vähentää miesten yleisiä mahdollisuuksia toimia rehellisesti.

Se on nykyajan varjopuoli, ettei naisista oikeastaan saisi edes puhua. Ihmisten seksikäytöksessä ei muutenkaan ole tapahtunut minkäänlaista modernisaatiota, ehkä siksi, että biologia erittäin määrittää tarkasti jopa sen missä välissä on sopivaa voihkia. Kyllä suhteeseen vaaditaan paljon paljon muutakin kuin toimivat sukuelimet. Ei tietenkään parisuhde tai lasten teko ole mikään velvollisuus.

Totesin vain tosiasian, siis faktan, että sinkuista ei tänne jää mitään, eikä heistä koko elämänsä aikana ole hyötyä muuta kuin oman napansa kaiveluun ja työnantajan rikastuttamiseen. Ei faktoista kannata ottaa nokkiinsa. Kokemusta lähes 10v sinkkuudesta on, mutta perhe oli tavoitteena ja se on nyt saavutettu. Sinkkuystävät ovat järestään vanhetessaan käyneet kitkeriksi ja lapsivihamielisiksi jopa omia kummilapsiaan kohtaan.

Miten voisikaan eri ikäisten lasten kehitysvaiheita ymmärtää, kun on keskittynyt lähes vuotta oman navan tutkailuun??? Tuutin täydeltä tuli kirjoitetuksi tekstiä, mutta tosiasiathan eivät siitä muuksi muutu. Korostan edelleen sitä, että lapsia ei todellakaan kannata sellaisen ihmisen tehdä, joka ei lapsiaan myös osaa rakastaa ja kasvattaa.

Ei kun The Äitiä ottaa Ei kun The Äitiä ottaa pannuun kun sinkut vie duunit nenän edestä ja ei ukostakaan enää nyt sitten tiedä mitä se oikein puuhastelee kun sinkkuja on joka puolella.

The Äiti mainitsi ettei sinkuista jää mitään jäljelle. Jokaisestahan meistä jää läheisille ainakin muistot jos ei muuta. Hirveää tekstiä The Äiti kyllä tänne laittaa ja oikein pisti miettimään kuka lataa moista vai onko tarkoitus vain provosoida?

Vai onko kyseessä joku todella katkeroitunut tyyppi, mene ja tiedä No itse olen avoimessa, No itse olen avoimessa, vankassa parisuhteessa, joka perustuu ensisijaisesti ihan sielunyhteydell.

Elämäntapaa, jossa oltaisiin hyvin vähällä seksillä, elikä askeesia tai aseksuaalisuutta en tuomitse, mutta sellainen tila pitää kuitenkin saavuttaa vahingoittamatta itseä ja muuta yhteiskuntaa. Seksi ei saa olla hallinnan keino, vaan sitä pitä harjoittaa ylevästi. Minä ymmärrän hyvin lapsen kehitysvaiheita jo senkin takia, että oma lapsuuteni on paremmin takaraivossa, kuin monilla muilla.

Onko nuoruus jäänyt elämättä vai mikä oikein mättää? Aiemmin jo jätin sinulle viestiä, että tutustuisit kunnolla sinkkuihin. Olet aika säälittävä, mutta tunnen onneksi äitejä, jotka ovat hyväksyvämpiä ja asenne on kohdillaan. Sinulla asenne on metsässä The Äiti - joku aiemmin The Äiti - joku aiemmin epäili palstalla että olet trolli Varmaan juuri sinun isomahainen ukkosi jahtailee sinkkuja kaupungilla Minä olen se joka epäilin Minä olen se joka epäilin "the Äiti"-nimimerkillä kirjoittavaa trolliksi.

No, kenties hän ihan oikeasti on sitä mieltä mitä on eikäole trolli mutta itselläni kävi nyppimään tuo ajatusmaailma, että jos joku ei tee niinkuin minä teen niin se on epänormaalia. Ja sitten tuo vapaamatkustajasyytös. Itse en ole työttömänä ollut sitten teinivuosien niin hieman sieppaa tuollaiset höpinät. Sitten syvällisempää, The Äiti sanoo että sinkuille ei jää elämästä jäljelle mitään.

Minä sanon, että ylipäätään kenellekään ei kuoleman jälkeen jää mitään. Jos olet jokin suurmies tai -nainen niin silloin kaikki muistavat sinut mutta tuo nyt ei liity lasten saamiseen. Ihminen ei lapsiansa omista. Tuo "tulevat veronmaksajat"-argumentti on aika ohut sillä sitähän ei voi tietää tuleeko niistä lapsista veronmaksajia vaiko elinikäsiä sosiaalipummeja. Jos heistä tulee todella päteviä niin todennäköisesti he muuttavat muille maille vierahille maksamaan niitä veroja.

Tuliko nyt aivohyppelyä, mitä myös ajatteluksi kutsutaan? En ole katkera, kateellinen tai ivallinen, sanon ihan vaan suoraan sen, minkä useammat kohteliaisuussyistä jättävät sanomatta. Sinkuista ei jää mitään. Teidän muistolause on joskus jonkun firman vuosikertomuksen viimeisellä sivulla. Seuraava sukupolvi ei teitä muista. Lapset kasvavat, perustavat oman perheen, sukupuu kasvaa ja menneetkin kuuluvat ketjuun.

Niin ja sinkkuja tunnen, nynnyjä kaikki. Miehelläni ei ole iso maha, on varsinainen kukkakeppi Voihan sitä vapaamatkustamisen sijasta sanoa vaikka elämänpelkuruus Onhan se totuuden tunnustaminen tietysti rankkaa, mutta jos kovasti ponnistaa niin voi jopa ymmärtää mitä tarkoitan.

Luuletko todellakin eläväsi Luuletko todellakin eläväsi ikuisesti tekemällä lapsia? Kuoltuasi sinut muistavat omat lapsesi ja heidän kuoltua lapsen lapset hämärästi. Heidän jälkeen ei kukaan! Voit tosiaan olla nimi sukupuussa tai kellastunut kuva pahvilaatikossa, joka sitten jossain vaiheessa heitetään roskiin. Geeniperimäsi ehkä jatkaa elämää, mutta saman se tekee veljen tai sisaren lasten kautta, eikä siinä sinun panostasi tarvita. Koko ihmiskunnan geenipoolissa sisäsiittoinen suomalaisperimäsi on aika mitätön.

The Äiti - ei kai tänne The Äiti - ei kai tänne lapsukaiset voi kirjoitella. Olet todella huvittava ja säälittävä tapaus. Yleensä häiriintyneet Yleensä häiriintyneet naispuoliset häiriköijät löytävät sen "helvetin" edestään. Jotkut ovat jo ja siitä kannattaa vain syyttää itseään. Onko muuten jutun vääntäjän palkkio sidottu kommenttien lukumäärään. Asia tuntuu ääneen häiritsevän paljon enemmän kuin itse kohdettasi.

Kuten sanoin, kenestäkään Kuten sanoin, kenestäkään ihmisestä ei jää jäljelle yhtään mitään kun hän on kuollut. Ei kai ihmiset lapsia hankkimalla luule jotain henkilökohtaista kuolemattomuutta saavuttavansa? Itse olin naimisissa 4 vuotta Itse olin naimisissa 4 vuotta vanhemman "pupun" kanssa. Ihana pikkuinen kulta, tykkäsi olla mun kanssa!

Nytkin olen hypännyt pois "oravanpyörästä". Sama juttu masennukseen etsin lievitystä. Yksinäisyyttä ei varsinaisesti ole, kun kavereita kuitenkin on. Laasanen ei ole mikään Laasanen ei ole mikään tutkija.

Kaikki Sinkut, jotka Kaikki Sinkut, jotka kaipaatte toimintaa, mukavaa seuraa joko ystävyys tai tosi mielessä: Olettehan tietoisia Eurosinkkujen toiminnasta? Meitä on jo paljon ja toimintaa on kaiken ikäisille ja erilaisessa sinkku elämäntilanteessa oleville ihmisille. Liittyminen ei maksa mitään, tapahtumat ovat ilmaisia tai omakustanteisia. Toimintaa on erähenkisille, bilettäjille, lapsellisille, lapsettomille ja kaikenlaisille ihmislle.

Liityin itse jäseneksi ja en ole päätöstäni katunut. Toimintaa kyllä riittää ja tapaat tosi mukavia, erilaisia ihmisiä. Eurosinkkujen sivu löytyy kun googletat Eurosinkut. Ja on sieltä tullut paljon parejakin: Yhteisön jäsenet järjestävät yksityishenkilöinä, omatoimisesti ja oman kiinnostuksensa mukaisesti, ilmaisia tai omakustannushengessä toteutettuja tapahtumia johon muut yhteisön jäsenet voivat osallistua.

Tapahtumista tiedotetaan yhteisön verkkosivuilla sekä postituslistojen kautta. Kun Laasanen puhuu naisista Kun Laasanen puhuu naisista ja naisten vallasta, hän tarkoittaa todellisuudessa vain -vuotiaita naisia, sillä sen ikäisiä naisia kaikki miehet haluavat, myös yli vuotiaat. Mitä korkeampaan ikään mennään, sitä enemmän on tarjolla halukkaita naisia, mutta miehiä on vähemmän, sillä kaikki miehet tavoittelevat nuoria eli seksuaalisesti kiinnostavimpia naisia. Laasasen tapa nähdä naiset miesten elämän jonkinlaisina hyödykkeinä on muutenkin varsin omituinen, mutta en nyt jaksa puuttua siihen sen enempää.

Naiset haluavat pitää hauskaa nuorena, aivan kuin miehetkin. Parisuhde kuitenkin saattaa naisen aina tilanteeseen, jossa hänen on harkittava vakiintumista ja perheen perustamista: Onko tietty mies ajan ja vaivan arvoinen? Parisuhde ei ole aina ruusuilla tanssimista. Niin kauan kuin yksinhuoltajaäitien määrä lisääntyy, miehillä ei oikein ole varaa valittaa naisista, jotka eivät halua vakiintua.

Suurin syy liittojen purkautumisiin on pettäminen, ja siitä vastuusta miehillä on puolet. No johan on ihme touhua. Suoraansanoen en ymmärrä, enkä hyväksy moista ihmisten lajittelua ylempitasoisiin ja alempitasoisiin.

Jos ei toiselle kelpaa sellaisena kuin on, niin sitten saa naiset painua hiiteen. Pysyn mieluummin ikuiisesti sinkkuna, kuin sekaannun moiseen ihmisiin. Ihmiset, jotka lajittelee muita tuolla tavalla taitavat itse kuvitella olevansa täydellisiä, mutta karu totuus on etteivät he ole.

Tutkimus taitaa koskea enemmän rock-tähtien ja heidän bändäriensä kuin aikuiseksi kasvaneiden ihmisten ajatusmaailmaa. Saattaa tulla helppoon parisuhdetilanteeseen tottuneille naisille pienenä yllätyksenä, mutta todellisuudessa monella miehellä ei ole naisten suhteen ylimääräistä valinnanvaraa ja valinta tehdään lähinnä vaihtoehtojen "joku nainen" tai yksinäisyys välillä. On mahdollista, ettei tämä "joku nainen" tyydytä pitkän päälle.

Silloin täytyy yrittää etsiä virkistystä muista naisista. Olisi helppoa kun voisi saada juuri sen naisen, minkä haluaa. Valitettavasti se vain ei ole niin yksinkertaista. Karun totuuden ääni No kokemattomuus ei ainakaan No kokemattomuus ei ainakaan ole mikään naisten erityisesti arvostama ominaisuus miehessä.

Voi voi, rakkaus- ja Voi voi, rakkaus- ja parisuhteessa kokemattomuus on korjattavissa niin monilla ihanilla tavoilla. Sen sijaan kumppani, jolla on takanaan pitkä lista yhden yön suhteita ei ole erityisen mielenkiintoinen enkä sellaisen varaan mitään laskisi. Kaunista sanahelinää, mutta Kaunista sanahelinää, mutta todellisuudessa se kokemattomuus ei todellakaan ole mikään naisten keskimäärin arvostama ominaisuus miehessä.

Naiset eivät Niin se on. Naiset eivät tosiaan kiinnitä huomiota sellaiseen asiaan vaan ihan muuhun, esimerkiksi ottaako mies kuulemiaan uusia näkökulmia pohdintaan vai toistaako jääräpäisesti omia ajatuksiaan. Olen eri mieltä, joten se Olen eri mieltä, joten se siitä. Keskustelupalstalla ihmisillä Keskustelupalstalla ihmisillä on monesta asiasta eri mielipiteet, silti keskustelu sujuu ihan hyvin.

Se on keskustelupalstan tarkoitus: Kyllä se siitä pikkuhiljaa, hyvä Jorrrrrrma! En jaksanut enkä ehtinyt En jaksanut enkä ehtinyt lukea jokaista kommenttia, joten ehkä joku on jo kirjoittanut tästä aiheesta. Seuransaantiongelman yksi ulottuvuus on tämä: Jos on hyvä huomaamaan toisten kiinnostumisen, löytää helposti esim. Tämä tarkoittaa siis sitä, että löytää helposti parinkymmenen joukosta ne muutamat, jotka haluavat rakkausseuraa kyseisestä henkilöstä.

Hyvällä huomiokyvyllä on myös haittapuolensa: Sen avulla vanhemmaksi sopimattomat löytävät puolison, jonka kanssa saavat lapsia. Ja sinä olet ilmeisesti se nainen, joka minun olisi pitänyt tunnistaa Minusta näissä asioissa on kuitenkin aina sekin puoli, että pitää myös kelvata sille unelmieni naiselle, eli ei vielä riitä, että sellainen on edessä. Tuohonhan mun kaikki suhteet ovat päättyneet. Luulevat dazun näkevän kaiken äämän mielensalaisuudet. Joillekkin ulkonäkö on kaikki kaikessa, jotkut taas eivät ulkonäöstä paljoa välitä.

Yhden illan juttuja harrastettaessa harvemmin mitään kunnon suhteita syntyy jo senkin takia, että tarkoituksena on yleensä lähes puhtaasti pillun saaminen. Kuitenkaan miehelle ei tarvi kertoilla turhaan omista yhden illan jutuista, ja seksuaalinen kokemus ja valmius on aina plussaa, joten niiden harrastamisesta harvemmin mitään haittaa on jos se ei ole ensisijainen tapaamiskanava.

Pohjimmiltaan miehet biologisista syistä haluaisivat hyvännäköisen naisen, joka on mieleltään stabiili, ja seksuaalisesti rohkea. Ulkonäöstä puhuttaessa pääasia on, ettei näytä rumalta. Periaatteessa mies katsoo ensin kasvoja, sitten rintoja ja lantiota. Tietty tiukkuus kropassa, omia parhaimmuuksia korostavat vaatteet, naama sopivasti meikattu ei liian , ja vatsaa leveämpi lantio. Luonteesta kun puhutaan niin ainakin itse pidän tietynlaisesta kovuudesta.

Jos itkee kaikissa vaikeissa tilanteissa, ei uskalla tehdä mitään, ja kertoo jatkuvasti miehelle omista huolistaan niin on turha kuvitella saavansa miestä, joka olisi edellisen vastakohta. Kuitenkin luonteesta puhuttaessa kaiken A ja O on, että molemmilla on hauskaa toistensa seurassa.

Muuten on aika turha tavoitella mitään kestävää suhdetta. Seksuaalisuus on myös miehelle biologisista syistä hyvin tärkeää. Uroksen tarkoitushan on siittää naaras ja huolehtia jälkikasvusta sekä naaraasta. Ihmisiin sovellettuna tämä tarkoittaa sitä, että mies haluaa naisen joka on seksuaalisesti riittävän rohkea. Se ei kuitenkaan tarkoita, että naisen pitäisi olla"huora", vaan lähinnä valmis seksiin suhteessa, ja aktiivisuuteen seksissä. Pohjimmiltaan ihmissuhteet ovat biologiaa, koska ihminenkin on eläin.

Eli sinänsä tämä ei ole mitään rakettitiedettä, ja pystyt naisenakin helposti ymmärtämään miesten käyttäytymistä biologian pohjalta. Siinä tulikin sitten se naisen näkökulma. Minä arvostan rehellistä naista. Yhden illan suhteetkin on ok.

Tekopyhyys on paha turn-off. Naisella ei saa olla haaveita jotka olisivat uhka miehen pienelle itsetunnolle millään tavalla! Nainen ei saa olla tuhma sängyssä mutta mies saa runkata pornoa katsellen vieraita lutkia!

Naisen pitää tietää mitä tahtoo eli mielummin psykopattinarsisti kuin kiltti ja viaton mutta ehkä vielä vähän hukassa oleva nainen. Epävarmuus vain ahdistaa miestä. Vain MIES saa ola itsekäs ja epäempaattinen suhteessa toiseen, vaikkei hänestä olisi viemään edes omia sukkiaan pyykkikoriin. Nainen ei saa kuvitella olevansa muita naisia haluttavampi tai rakastaa sängyssä omaa kaunista tai rumaa vartaloaan koska se lasketaan narsismiksi.

Seksiä pitää kyllä olla tarpeeksi mutta se ei saa olla naiskeskeistä. Annat vain pillusi miehesi käyttöön ja asetut osaasi, kyllä mies tietää mitä hän sillä haluaa tehdä. Näillä pääset varmasti alkuun.

Minusta ois kurjaa, jos ihminen joutuis mun takia luopumaan harrastuksistaan. Se ois liian epäreilua sitä toista kohtaan. Sen takia mä en haluais alkaa millekään postimerkin keräilyä, pitsinnypläystä tai yhden illan juttuja harrastavien kanssa.

Mikä siinä yhden illan seksissä on parempaa ku hyvässä vakipanossa? Mikä niissä postimerkeissä on niin erikoista ku sähköpostikin on keksitty? Mitä pahaa pitsinnypläyksessä on? Nypläys kuuluu niihin hitaasti nouseviin käsityöharrastuksiin, joista nuorisokin on alkanut taas kiinnostua. Luuletko, että ne on kaikki jotain hissukkanyssyköitä, jotka nyplää? Vasta jossain ohjelmassa näkyi miesnyplääjäkin ja ihan tavallisen ja heteron näköinen mies, joka teki nypläämällä hienon hämähäkinseittiä muistuttavan lampunvarjostimen.

Nypläys on vain tekniikka, jolla tehdään pitsiä ja pitsi voi näyttää vaikka miltä: D Sitä voi harrastaa vaikka seksinnälkäinen goottityttö, joka haluaa tehdä itse pitsinsä ja nyplätä itse omat verkkosukkansa. Yhdenillanjutuista ja postimerkeistä olen samaa mieltä, vaikkä jälkimmäisillä saattaa jokunen tyyppi maailmassa jopa tienata rahaakin. Mut aika homeista touhua silti: No sellaista olen joskus miettinyt, että mitä tarkoittaa väittämät: Sinä et arvosta minua 3.

Hän ei arvosta sinua Joskus minulle sanottiin, ettei kukaan voi vaatia itsensä arvostamista. Mistä tässä arvostamisessa on kysymys? Miten mies haluaa itseään arvostettavan ja miten naisen pitäisi vaatia itseään arvostettavan? Arvoviidakko on hieman hukassa. No jos tuosta kunnioitus ja arvostus näkövinkkelistä katostaan, niin tuskin nyt kukaan tervejärkinen mies arvostaa ja kunnioittaa naista, jolla on edes yksi yhdenyön juttu takana. Mitä kunnioitettavaa siinä on, jos on ollut jonkun humalaisen huorana ravintolaillan päätteeksi?

Ei naisen arvo siitä nouse, vaan laskee ja minun silmissäni se tipahtaa pohjalukemiin. Yhdenillan säädöt ovat lutkailua ja jokainen mies sen tietää. Moni mies jopa pettää naistaan siitä yskinkertaisesta syystä, että nainen ei ansaitse kunnioitusta, kun on toiminut vapaaehtoisena huorana ja antanut miesten käyttää itseään hyväkseen.

Yleensä ne asiakkaat ovat vielä siitä omalta kylältä ja juttu kiertää. Kaikki saavat tietää, että kenelle kaikille se oma rakas on jakanut pimppiään. Jokainen mies on varmaan tosi ylpeä tällaisesta jakari naisestaan: Jos minulla olisi sellainen nainen, niin en taatusti olisi hänelle uskollinen, vaan pettäisin joka käänteessä. Janion peräkammarinmammanpoika vailla seksikokemusta, hihhuliperheen pikkupoju.

Eipä se arvostus taida lähteä muusta, kun siitä että pitää ihmisen luonteesta ja toimintatavoista. Kuka mitäkin sitten arvostaa, sen mukaan minkä arvostettavaksi kokee. Molempiin olen törmännyt itsekin. Se on jännä miten joissain pikkukylissä juntit kuvittelee että he voi asettaa naisille jotain käyttäytymisrajoitteita tai tulee huoran leimaa otsaan. Kuitenkin suurissa kaupungeissa kuten Helsinki, LA tai Nykki miehet ja naiset on tasavertaisia eikä kukaan mieti siellä kuinka monen kanssa siellä sängyssä on tullu hypittyy??!!

Ja huom kyse on koulutetuista ja varakkaista ihmisistä eikä mistään junttikylän sossupummeista tai amiksista! Kannattais ehkä laskeutua ihan oikealle vuosikymmenelle!!!!!

  1. prostituutti millaisen naisen mies haluaa
    October 2, 2012 at 03:26

    -

  2. prostituutti millaisen naisen mies haluaa
    October 2, 2012 at 07:16

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *